Connect with us

newspass.ro

A explodat cererea pentru șampanie Moet Hennessy. Stocuri epuizate la mărcile de top

A explodat cererea de șampanie Moet Hennessy. Stocuri epuizate

Business

A explodat cererea pentru șampanie Moet Hennessy. Stocuri epuizate la mărcile de top

Sursa Foto: Reuters

A explodat cererea pentru șampanie Moet Hennessy. Stocuri epuizate la mărcile de top

A explodat cererea de șampanie Moet Hennessy! Vânzările au crescut fulminant ca urmare a ridicării restricțiilor provocate de pandemie. Iubitorii acestei băuturi au epuizat stocurile casei Moet Hennessy, parte a grupului LVMH. Cele mai vizate au fost mărcile de top care s-au vândut ca pâinea caldă. Potrivit Bloomberg, anul nou au urma să vină cu o refacere a ofertelor.

Moet Hennessy rămâne fără șampanie. A explodat cererea

Ca urmare a ridicării restricțiilor impuse în contextul pandemiei, a explodat cererea de șampanie Moet. Iubitorii acestei băuturi au epuizat stocurile la pentru unele mărci de top, după cum a declarat directorul general al companiei, Philippe Schaus pentru Bloomberg.

A explodat cererea de șampanie Moet Hennessy. Stocuri epuizate

Sursa Foto:PR Newswire

Prezent la forumul economic de la Singapore, CO-ul Moet a dezvăluit că perioada actuală este catalogată drept roaring 20s, adică răsunătorii ani ’20.

“Mai mult, există noi veşti bune la orizont, în condiţiile în care noul an ar urma să aducă o refacere a ofertei”, a precizat Philippe Schaus, potrivit sursei citate.

LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton a depăşit estimările analiştilor pentru patru dintre cele cinci divizii principale ale sale cu prilejul publicării celor mai recente rezultate trimestriale.

Nici rivalul său Hermes International nu are rezultate slabe, ba dimpotrivă a raportat o creștere a vânzărilor de 24%. Vânzările au crescut în ciuda majorării prețurilor la aceste produse de lux.

BusinessTimes notează că Moet ar urma să crească prețurile la unele produse cu până la 2 cifre. Directorul Philippe Schaus spune că inflația este o sursă majoră de incertitudine, iar costurile cu materiile prime sunt tot mai crescute.

Istoria Moët & Chandon

Moët & Chandon este unul dintre cei mai mari producători de mondiali de șampanie și un nume mare în această industrie. A fost înființată în anul 1943 de către Claude Moet, iar în prezent deține peste 1000 de hectare de viță de vie. Moet a deținut un mandat regal de a furniza șampanie casei regale cât a trăit Regina Elisabeta a II-a. Este posibil ca noul monarh să prelungească acest mandat.
Moet produce aproximativ, anual, 26.000.000 de sticle de șampanie pe care le vinde în întreaga lume.
Aproximativ 310 milioane de sticle de șampanie franțuzească sunt vândute în toată lumea și peste un miliard sunt stocate în pivnițe în așteptarea unui moment special spre a fi consumate.

Anual sunt produse în jur de 5 milioane de sticle de Moet vintage Dom Pérignon. Pentru a purta această semnătură, vinurile trebuie să aibă cel puțin 12 ani vechime. Băutura devenită celebră este preparată din struguri recoltați în același an și are o spumă mătăsoasă specifică. Primul vintage al Dom Pérignon a fost din anul 1921 și a fost pus în vânzare abia în 1936

Continue Reading

Mai multe din Business

Se citește acum

To Top