Connect with us

newspass.ro

A fost lansat teaserul care marchează cea de-a 60-a aniversare a serialului Doctor Who

A fost lansat teaserul care marchează cea de-a 60-a aniversare a serialului Doctor Who

Media

A fost lansat teaserul care marchează cea de-a 60-a aniversare a serialului Doctor Who

Sursa Foto: The Mary Sue

A fost lansat teaserul care marchează cea de-a 60-a aniversare a serialului Doctor Who

Vești bune pentru fanii serialului Doctor Who. A fost lansat teaserul care marchează cea de-a 60-a aniversare a celebrului serial care îi are protagoniști pe David Tennant, Catherine Tate și Neil Patrick Harris. Anul 2023 debutează cu o serie de episoade pentru a celebra producția lansată inițial în 1963 și reluată ulterior în 2005. Teaserul îl prezintă pe David Tennant revenind în rolul Doctorului, pe Catherine Tate în rolul Donnei Noble și pe Neil Patrick Harris în rolul unui răufăcător excentric și fără nume, scrie The Hollywood Reporter.

A fost lansat teaserul aniversar Doctor Who

Teaserul pentru episoadele speciale care marchează cea de-a 60-a aniversare a serialului Doctor Who, a fost lansat duminică, 25 decembrie 2022. În 2023 fanii serialului vor avea parte de surprize mari prilejuite de lansarea noilor episoade aniversare ce îi au ca protagoniști pe David Tennant, Catherine Tate și Neil Patrick Harris. Judecând după teaserul de un minut, Doctor Who promite multă acțiune în următoarea parte a seriei care va fi lansată în luna noiembrie 2022. Episoadele speciale au rolul de a sărbători aniversarea serialului care a fost creat în 1963 și apoi reînviat în 2005. Pe pagina de Instagram a serialului a fost dezvăluit că Jacqueline King și Karl Collins se vor întoarce pentru a-și relua rolurile Sylvia Noble și Shaun Temple.

La începutul lunii decembrie, a fost dezvăluită o primă imagine a lui Gatwa în rolul următorului Doctor din serial, precum și a însoțitoarei sale Millie Gibson în rolul lui Ruby Sunday. Cel de-al 14-lea sezon va ajunge probabil pe ecrane în 2024, scrie The Hollywood Reporter.

În teaser, la final, Ncuti Gatwa, care va juca rolul celui de-al 15-lea Doctor, își face apariția cu următoarea replică:

“Vrea cineva să-mi spună ce naiba se întâmplă aici?”

Iată o întrebare al cărei răspuns și fanii vor să-l afle, dar pentru asta trebuie să aștepte până la premiera episoadelor speciale aniversare de anul viitor.

Doctor Who – cel mai lung serial SF din lume

Doctor Who a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai lung serial SF din lume. Este un serial produs de BBC care descrie aventurile unui Lord al Timpului care își spune Doctorul și care călătorește în timp și spațiu cu nava lui, TARDIS. Nava este camuflată ca o cabină telefonică de poliție din anul 1960.

Împreună cu asistenții săi, Doctor Who călătorește în timp și spațiu și reușește să salveze lumea de diferite pericole.

Programul inițial a fost difuzat între anii 1963-1989 și relansat cu succes în 2005, produs in-house de BBC Wales în Cardiff.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top