Connect with us

newspass.ro

A fost lansat trailerul sezonului 3 din “The Mandalorian”

A fost lansat trailerul sezonului 3 din "The Mandalorian"

Media

A fost lansat trailerul sezonului 3 din “The Mandalorian”

Sursa Foto: Los Angeles Times

A fost lansat trailerul sezonului 3 din “The Mandalorian”

Trailerul sezonului al treilea din The Mandalorian a fost lansat! Noul sezon va debuta la 1 martie 2023. Luni, 24 ianuarie 2023, Disney+ a prezentat în premieră trailerul sezonului 3 din “The Mandalorian”, publicând prima imagine foarte așteptată în timpul meciului NFL Super Wild Card dintre Dallas Cowboys și Tampa Bay Buccaneers. Potrivit CNN, trailerul pentru noul sezon îl dezvăluie pe vânătorul de recompense reunit cu micul său companion.

A fost lansat treilerul pentru sezonul 3 din The Mandalorian

Fanii The Mandalorian au primit o veste grozavă! Sezonul al treilea este pe cale să înceapă. Deocamdată a fost dezvăluit trailerul care promite multă acțiune și răsturnări de situație. Sezonul cu numărul 3 va debuta în luna martie 2023.

Îndrăgitul serial, care îl are pe Pedro Pascal în rolul principal, îi înfățișează pe Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey și Bryce Dallas Howard.

The Mandalorian, cunoscut și sub numele de Star Wars: The Mandalorian, este un serial web TV american space western care a avut premiera pe Disney+ pe 12 noiembrie 2019.

Primul sezon a fost format din opt episoade, iar al doilea a fost lansat în luna octombrie a anului 2020. Deja din aprilie 2020 au început lucrările de pre-producție pentru sezonul cu numărul 3.

Acțiunea se concentrează pe aventurile unui pistolar mandalorian singuratic, vânător de recompense. Acesta este un reprezentant al unei rase odinioară puternică de războinici nobili, forțați acum să ducă o existență mizerabilă printre scursurile societății aflate la capătul Galaxiei.

Avatar – Calea apei, încasări record la nivel mondial

O altă producție mult așteptată a înregistrat încasări record la nivel mondial. Este vorba despre Avatar-Calea apei care a devenit al șaselea film din istorie care a obținut încasări de peste 2 miliarde de dolari în box office la nivel mondial.

A fost lansat trailerul sezonului 3 din "The Mandalorian"

Sursa Foto: Digital Spy

De la lansarea sa în decembrie 2022, Avatar a avut încasări de 598 de milioane de dolari pe plan intern și 1,426 de miliarde de dolari pe plan internațional.

Continuarea filmului Avatar este al doilea cel mai rapid film după Avengers: Endgame care a depășit pragul de 2 miliarde de dolari, reușind această performanță în doar 39 de zile, cu șase zile mai devreme decât Avatar original, care a fost anterior al doilea cel mai rapid în atingerea acestui prag.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top