Connect with us

newspass.ro

A murit actorul Stephen Greif din serialul Netflix “The Crown”

A murit actorul Stephen Greif din serialul Netflix "The Crown"

Media

A murit actorul Stephen Greif din serialul Netflix “The Crown”

Sursa Foto: Fast Execute

A murit actorul Stephen Greif din serialul Netflix “The Crown”

Pierdere în lumea cinematografică. S-a stins din viață actorul Stephen Greif, cunoscut mai ales pentru serialul Netflix The Crown. Vestea tristă cu privire la moartea sa a fost făcută publică de către agenția sa de impresariat și management artistic. Stephen Grief a murit la vârsta de 78 de ani. Cel mai recent rol al său a fost cel al președintelui Sir Bernard Weatherill în drama Netflix în 2020, scrie The Sun. Grief a fost cunoscut, de asemenea, pentru rolurile Travis în Blakes 7, Harry Fenning în trei serii din Citizen Smith, Signor Donato în Casanova și Comandantul John Shepherd în Shoot on Sight.

A murit actorul Stephen Grief

Stephen Grief s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani. Era cunoscut mai ales pentru rolurile din serialul Netflix The Crown The Crown. Actorul a jucat, de asemenea, în telenovele precum Coronation Street și EastEnders. Cel mai recent rol al starului american a fost cel al președintelui Sir Bernard Weatherill în drama Netflix din 2020.

A murit actorul Stephen Greif din serialul Netflix "The Crown"

Sursa Foto: Flipboard

Stephen Grief a jucat în prima serie a serialului SF BBC Blakes 7, din 1978, în rolul sadicului comandant spațial Travis. Tot el a jucat rolul gangsterului local Harry Fenning în primele trei serii ale serialului Citizen Smith din 1977.

“Este foarte trist să aflu vestea dispariției lui Stephen Greif – un antagonist atât de fenomenal în rolul lui Travis din Blake’s 7, o parte a unei cariere memorabile în film, televiziune și teatru.”, a transmis Morgan Jeffery, editorul executiv al Radio Times, Morgan Jeffery.

În 1978, actorul a apărut într-un episod din drama de spionaj The Sandbaggers în rolul lui DCI Gomez.

Toți cei care au aflat despre trecerea sa în neființă și-au exprimat regretul și au transmis condoleanțe familiei actorului. Grief a fost omagiat pentru spiritul, inteligența și talentul său de actor.

Când venea vorba de interpretarea răufăcătorilor era de neegalat. Spiritul său acerb și inteligența sa evidentă au făcut o bucurie să-l regizez. Mulțumesc pentru distracție, Stephen, a transmis Barnaby Edwards, actorul din Doctor Who.

Și actrița Judy Jarvis și-a exprimat părerea de rău pentru trecerea în neființă a actorului Stephen Grief. Ea a spus că i-a plăcut enorm să lucreze cu acesta în Citizen Smith și a fost o plăcere să îl revadă ulterior.

Greif a absolvit cu onoruri Academia Regală de Artă Dramatică

Actorul Stephen Grief a lăsat în urma sa o carieră remarcabilă. El absolvit cu onoruri Academia Regală de Artă Dramatică unde a câștigat numeroase premii. A fost membru al Companiei Naționale de Teatru, atât la Old Vic, în compania lui Olivier, cât și la South Bank, pentru compania lui Peter Hall.

Printre producțiile în care a apărut se numără Danton’s Death, A Woman Killed with Kindness, The Merchant of Venice (cu Olivier), Long Days Journey into Night (din nou cu Olivier), The School for Scandal, Richard II, The Front Page și Macbeth.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top