Connect with us

newspass.ro

A murit actrița americană Kirstie Alley din Look Who’s Talking și Cheers

A murit actrița americană Kirstie Alley din Look Who's Talking

Media

A murit actrița americană Kirstie Alley din Look Who’s Talking și Cheers

Sursa Foto: LoveMoney

A murit actrița americană Kirstie Alley din Look Who’s Talking și Cheers

S-a stins din viață celebra actriță americană Kirstie Alley din Look Who’s Talking. Vestea tristă a fost dată de către copiii ei. Actrița avea 71 de ani și fusese diagnosticată recent cu o formă de cancer. Printr-o postare pe rețelele de socializare, copiii actriței au anunțat că aceasta a plecat dintre noi. True și Lillie Parker au avut o relație foarte apropiată cu mama lor, iar durerea pe care o simt acum este enormă. Potrivit The Sun, în ultimul timp, Kirstie Alley a fost internată într-un centru de îngrijiri pentru bolnavii de cancer. Familia ei a mulțumit medicilor pentru cum au îngrijit-o pe actriță.

A murit actrița Kirstie Alley

Veste tristă în lumea internațională a filmului! Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani. În anunțul cu privire la decesul său, familia a precizat că aceasta primise un diagnostic greu. Kirstie Alley făcuse o formă de cancer și se afla internată în spital.

“A fost înconjurată în permanență de familie și a luptat cu toată forța ei. A fost o actriță emblematică, o mamă și o bunică uimitoare”, au transmis copiii lui Kirstie Alley.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kirstie Alley (@kirstiealley)

Actrița era cunoscută mai ales pentru rolurile din Cheers și Look Who’s Talking. Alley a câștigat un premiu Emmy în 1991 și un Glob de Aur pentru rolul Rebecca Howe din serialul Cheers.

Ted Danson- Kirstie Alley-Cheers

Sursa Foto: NBCU

Trei ani mai târziu, Kirstie Alley a mai câștigat un premiu Emmy, de data aceasta pentru interpretarea lui Sally Goodson în David’s Mother.

De-a lungul timpului a avut numeroase proiecte în televiziune, cum ar fi: Veronica s Closet (1997-2000) și Fat Actress din 2005 unde a fost scenaristă și protagonistă.

În 2018, Kirstie Allen a participat la emisiunea Celebrity Big Brother din Marea Britanie unde a terminat pe locul al doilea. În ultimii ani, celebra actriță a concurat la Dancing with the Stars și la The Masked Singer.

Kirstie Alley a avut propriul show de televiziune

Alley a avut propriul show de televiziune care îi purta numele și care a fost difuzat pe TVLand în 2013 ș 2014.

Marea actriță lasă în urma sa o carieră impresionantă. Kirstie Alley a crescut în Kansas și a urmat cursurile Universității de Stat din Kansas, dar a renunțat la scurt timp și s-a mutat în Los Angeles.

Debutul cinematografic al actriței a fost în 1982, când a jucat în filmul Star Trek 2: The Wrath of Khan, unde a avut rolul ofițerului Saavik.

În ultimii ani din viață a stârnit critici după ce și-a arătat public susținerea față de Donald Trump la președinție.

“Votez pentru Donald Trump pentru că nu este un politician. Am votat pentru el acum patru ani și voi vota din nou pentru el, din același motiv”, scria actrița pe Twitter în 2020.

Actrița a stârnit din nou critici după ce a afirmat, la începutul acestui an că nu știe exact ce este real și ce este fals în războiul din Ucraina.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top