Connect with us

newspass.ro

A murit actrița Nicki Aycox, din serialul de televiziune Supernatural

A murit actrița Nicki Aycox, din serialul de televiziune Supernatural

Media

A murit actrița Nicki Aycox, din serialul de televiziune Supernatural

Sursa Foto: LocalToday

A murit actrița Nicki Aycox, din serialul de televiziune Supernatural

S-a stins din viață Niki Aycox, celebra actriță din serialul american de televiziune Supernatural. Starul în vârstă de 47 de ani a murit la nici doi ani de la diagnosticul de leucemie. Vestea morții sale i-a îndurerat pe toți cei care au cunoscut-o și au lucrat cu ea. The Sun notează că actrița s-a stins în brațele soțului ei care i-a fost alături până în ultima clipă. Aycox, cunoscută mai ales pentru rolul lui Meg Masters din serialul de succes al CW a murit pe 16 noiembrie.

A murit actrița Niki Aycox – Meg Masters din Supernatural

Sursa citată notează că Niki Aycox a murit nici doi ani de când a primit diagnosticul de leucemie. Cumnata ei, Susan Raab Ceklosky a anunțat decesul acesteia printr-o postare pe Facebook. Ea a vorbit despre regretata actriță și despre relația frumoasă pe care aceasta a avut-o cu fratele ei.

“Cumnata mea frumoasă, inteligentă, feroce, incredibil de talentată și iubitoare, Nicki Aycox Raab, a murit ieri, cu fratele meu, Matt Raab, alături de ea. Nicki și Matt au avut o viață minunată împreună în California. A fost cu siguranță o luptătoare și toți cei care au cunoscut-o au iubit-o.”, a scris Susan Raab Ceklosky pe Facebook.

Aycok a apărut în mai multe episoade din Supernatural, în sezoanele 1 și patru ale serialului, între care: Sperietoarea, Umbra, Salvarea. Tot ea a apărut în Capcana diavolului, Ești acolo, Doamne? și Sunt eu, Dean Winchester.

Actrița a jucat, de asemenea, în seriale precum: Dark Blue, Cold Case, Law & Order, Over there, Boy Meets World, The X-Files și CSI: Miami.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicki Aycox (@cashewsandolives)

Ultimul film în care a jucat Nicki Aycox

Ultima dată a apărut în filmul Dead on Campus din 2014. Încă de când a fost diagnosticată cu leucemie (2020), actrița a vorbit deschis despre ceea ce trăiește. Și-a ținut fanii la curent cu starea ei de sănătate și a postat chiar un videoclip în care cânta pentru a-și menține starea de spirit.

“STOP! NU încercați să cântați muzică din anii ’80 după ce ați luat doze mari de chimioterapie. Va provoca pierderi de memorie. Literalmente nu am reușit să-mi amintesc niciun vers”, a scris actrița la descrierea videoclipului.

Pe rețelele de socializare, Aycox se descria ca fiind bucătar vegan și iubitoare a naturii. Înainte de a fi diagnosticată cu leucemie se ocupa de un blog de mâncare vegană.

A fost cunoscută publicului larg mai ales pentru rolul din Supernatural – serialul american de televiziune în genurile fantastic, thriller și acțiune. Mulți o știu din producțiile de succes: Jeepers Creepers 2, Perfect Stranger și The X-Files: I Want to Believe.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top