Connect with us

newspass.ro

A murit Irene Cara, cântăreața americană celebră pentru “Flashdance…What a Feeling”

A murit Irene Cara, cântăreața americană celebră pentru "Flashdance...What a Feeling"

Media

A murit Irene Cara, cântăreața americană celebră pentru “Flashdance…What a Feeling”

Sursa Foto: ABC7 Chicago

A murit Irene Cara, cântăreața americană celebră pentru “Flashdance…What a Feeling”

Irene Cara, actrița și cântăreața americană cunoscută în întreaga lume pentru melodia Flashdance…What a feeling s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani. Artista era celebră și pentru rolul lui Coco Hernandez în filmul Fame din 1980 și pentru înregistrarea melodiei cu același nume Vestea tristă privind moartea cântăreței a fost dată de către publicista sa, Judith Moose, printr-un mesaj pe Twitter. Deocamdată nu sunt informații despre cauzele morții celebrei artistei. Potrivit CNN, Irene care s-a stins din viață la locuința sa din Florida.

A murit actrița și cântăreața Irene Cara

Actrița și cântăreața Irene Cara, câștigătoare a unui Oscar și a unui premiu Grammy s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani. Judith Moose, publicista artistei, a anunțat, printr-un mesaj pe Twitter, că aceasta a plecat dintre noi și i-a rugat pe fani să împărtășească gândurile și amintirile despre ea.

“Vă rog să împărtășiți gândurile și amintirile despre Irene. Le voi citi pe fiecare dintre ele și știu că ea va zâmbi din Rai. Irene își adora fanii”, a declarat Judith Moose.

Irene Cara a lăsat în urma sa o carieră remarcabilă. A fost actriță și cântăreață, câștigătoare a unui premiu Oscar și a unui premiu Grammy. Cara a apărut în emisiunea TV Electric Company, și a jucat încă de când era adolescentă în filme precum Aaron Loves Angela și Sparkle.

Irene Cara – Coco Hernandez din musicalul Fame 1980

A devenit celebră datorită rolului lui Coco Hernandez din musicalul Fame 1980, despre Liceul de Arte Dramatice din New York. A avut succes incredibil cu melodia Fame care a dat titlul filmului, dar și cu balada Out Here On my Own. În acel an, Irene Cara a fost nominalizată pentru un Glob de Aur și două premii Grammy.

Trei ani mai târziu, artista a scris versurile piesei Flashdance…What a Feeling, un succes radiofonic pentru care a primit un premiu Oscar pentru Cel mai bun cântec original și un premiu Grammy pentru Cea mai bună interpretare vocală pop, feminină.

Alte hituri celebre de-ale artistei: Why Me și Breakdance. Irene Cara a avut succes și în lumea filmului, având roluri în producții precum City Heat, cu Burt Reynolds și Clint Eastwood, D.C Cab cu Mr. T și Certain Fury cu Tatum O’Neal.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top