Connect with us

newspass.ro

A murit mama artistei Cher. Georgia Holt a fost cântăreață, actriță și model

A murit mama artistei Cher. Georgia Holt a fost cântăreață, actriță și model

Media

A murit mama artistei Cher. Georgia Holt a fost cântăreață, actriță și model

Sursa Foto: The Guardian

A murit mama artistei Cher. Georgia Holt a fost cântăreață, actriță și model

Cher este îndoliată după ce mama sa a murit la vârsta de 96 de ani. Cântăreața și actrița Georgia Holt s-a stins din viață după ce o bună perioadă de timp, în această toamnă, a fost spitalizată. Vestea tristă cu privire la trecerea sa în neființă a fost dată în mediul online de către fiica ei care i-a moștenit talentul. Legendara cântăreață a postat pe Twitter un mesaj însoțit de un emoticon ce exprimă tristețe. Georgia Holt a fost cântăreață, compozitoare, actriță și model american. Vestea a fost confirmată de către Liz Rosenberg, agenta lui Cher, pentru The Washington Post, scrie CNN.

A murit mama artistei Cher

Georgia Holt s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Mama lui Cher avea probleme de sănătate din cauza vârstei înaintate.

A murit mama artistei Cher. Georgia Holt a fost cântăreață, actriță și model

Sursa Foto: EW.com

În luna septembrie a acestui an, Georgia Holt a fost internată în spital din cauza unei pneumonii care a intervenit peste alte comorbidități. Zilele trecute, Cher a anunțat, printr-un mesaj pe Twitter, că mama ei a părăsit această lume.

“Mama s-a dus”, a scris cântăreața care a adăugat la postare un emoticon ce exprimă tristețea.

Cher și mama ei au avut o relație foarte apropiată, mai ales că artista a moștenit talentul de la cea care i-a dat viață. Georgia Holt și-a început cariera la o vârstă fragedă. Când avea doar 6 ani, aceasta a cântat la un post de radio din Oklahoma City, iar patru ani mai târziu a cântat cu liderul de trupă Bob Wills and the Texas Playboys. De-a lungul timpului, aceasta a câștigat numeroase concursuri de frumusețe și talente și a avut o serie de roluri mici în emisiuni tv și în filme (anii 1950). S-a remarcat în mod deosebit în 1978, la Studio One din Los Angeles, când a cântat într-un concurs de talente. Atunci a fost remarcată de cătreMike Douglas, Merv Griffin și Dinah Shore care au vrut-o în emisiunile lor.

Viața personală a artistei Georgia Holt

De-a lungul vieții sale, Georgia Holt a fost căsătorită de 9 ori și a divorțat de șase ori. Cher a apărut ca fruct al iubirii dintre Georgia și primul ei soț, americanul de origine armeană, John Sarkisian, cu care s-a recăsătorit 19 ani mai târziu.

Cu alte cuvinte, acesta a fost primul ei soț și cel de-al cincilea de care a și divorțat ulterior. Mai apoi, mama lui Cher s-a căsătorit cu actorul John Southall cu care a făcut al doilea copil, pe Georganne LaPierre. În 1961, Georgia s-a căsătorit din nou, de data aceasta cu Gilbert Hartmann LaPierre, un director de bancă care le-a adoptat legal pe Cher și Georganne, schimbându-le numele de familie.

Din 1976 și până la moartea ei, mama lui Cher a avut o relație cu Craig Spencer.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top