Connect with us

newspass.ro

A murit singura fiică a lui Elvis Presley. Avea doar 54 de ani

A murit singura fiică a lui Elvis Presley. Avea doar 54 de ani

Media

A murit singura fiică a lui Elvis Presley. Avea doar 54 de ani

Sursa Foto: Rolling Stone

A murit singura fiică a lui Elvis Presley. Avea doar 54 de ani

A murit Lisa Marie Presley, singura fiică a legendarului Elvis Presley. Aceasta s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Mama ei, Priscila Presley, a confirmat joi, 12 ianuarie, decesul său. Cântăreața și compozitoarea Lisa Marie a fost transportată de urgență la spital în dimineața zilei de joi. Potrivit primelor informații, fiica lui Elvis Presley a făcut un stop cardiac, scrie People. Lisa Marie Presley și-ar fi sărbătorit ziua de naștere pe 1 februarie. Din nefericire, destinul ei a fost să părăsească devreme această lume.

A murit Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley

Vestea morții sale a căzut ca un trăsnet pentru toți cei care au cunoscut-o și nu numai. Era singura moștenitoare a legendarului Elvis Presley, cu o carieră de succes în muzică. Pentru Lisa Marie Presley, viața s-a încheiat pe 12 ianuarie 2022 în urma unui stop cardiac.

Artista locuia în imobilul 5900 de pe Normandy drive din Calabasas.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lisa Marie Presley (@lisampresley)

Un purtător de cuvânt al Departamentului șerifului din Los Angeles County a confirmat pentru revista People că paramedicii au fost solicitați pentru a trata o femeie în vârstă de 50 de ani care nu mai respira.

La sosire, au început resuscitarea cardio-respiratorie și, după ce au observat că pacienta avea “semne de viață”, au transferat-o la un spital local pentru “îngrijiri medicale imediate”.

“Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică, Lisa Marie, ne-a părăsit. A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Vă cerem intimitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde. Vă mulțumim pentru dragoste și rugăciuni. În acest moment nu vom face alte comentarii”, a transmis Priscilla Presley.

Cine a fost Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley a moștenit talentul muzical al tatălui ei și a făcut carieră în muzică. S-a născut în Memphis, Tennessee, la 1 februarie 1968, la exact nouă luni după nunta lui Elvis și a Priscillei. La vâsta de 4 ani s-a mutat cu mama ei în Los Angeles, în urma divorțului de Elvis.

Legendarul cântăreț și actor american, cunoscut și drept rege al rock and roll-ului a murit în august 1977 când fiica sa avea 9 ani.

Lisa Marie Presley a devenit moștenitoarea averii sale alături de bunicul ei Vernon Presley și de străbunica Minnie Mae Hood Presley. După ce și aceștia au decedat, Lisei i-a revenit toată averea, plus reședința Graceland a tatălui ei.

Lisa Marie Presley a fost căsătorită de patru ori: în 1988, 1994, 2002 și 2006 și avea patru copii, între care o pereche de gemeni.

În 1994 fiica lui Elvis Presley s-a căsătorit cu Michael Jackson, dar mariajul a durat doar doi ani.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top