Connect with us

newspass.ro

A murit Stephen “tWitch” Boss. Celebrul DJ și-a pus capăt zilelor

A murit Stephen "tWitch" Boss. Celebrul DJ și-a pus capăt zilelor

Media

A murit Stephen “tWitch” Boss. Celebrul DJ și-a pus capăt zilelor

Sursa Foto: CNN

A murit Stephen “tWitch” Boss. Celebrul DJ și-a pus capăt zilelor

Stephen tWich Boss, cunoscut mai ales din emisiunea lui Ellen DeGeneres s-a sinucis la vârsta de 40 de ani. Acesta și-a încheiat socotelile cu viața marți, 13 decembrie, iar soția sa a confirmat decesul. Stephen a devenit faimos în cadrul emisiunii So you think you can dance, iar de atunci a fost observat de către mai mulți oameni de televiziune, între care Ellen care l-a vrut în echipa sa. Potrivit People, soția sa a confirmat decesul. Aceasta a transmis că Stephen a fost coloana vertebrală a familiei lor și o sursă de inspirație pentru fanii lui.

A murit DJ-ul din emisiunea Ellen DeGeneres Show

Soția lui Stephen tWich Boss a confirmat decesul acestuia într-o declarație oferită în exclusivitate pentru revista People. Allison Holker Boss a spus că acesta a fost cel mai bun soț și cel mai bun tată. Ea a cerut intimitate în această perioadă dificilă, mai ales pentru cei trei copii ai lor.

“Cu cea mai mare durere trebuie să vă spun că soțul meu ne-a părăsit. Stephen a luminat fiecare cameră în care a pășit, prețuia familia, prietenii și comunitatea mai presus de orice. Să spunem că a lăsat o moștenire ar fi puțin spus. Sunt singură că nu va trece o zi în care să nu-i cinstim memoria”, a declarat pentru People, Allison Holker Boss.

A murit Stephen "tWitch" Boss. Celebrul DJ și-a pus capăt zilelor

Sursa Foto: Today

Stephen tWich Boss a devenit cunoscut în emisiunea The Wade Robson Project de la MTV, înainte de a ajunge pe locul al doilea la Star Search. Mai apoi, el a concurat la show-ul So you think you can dance, unde a mers până în finală și a revenit ulterior în varianta All-star.

În 2022, Stephen a fost jurat în cadrul aceluiași show, de mare succes în America. Este vorba despre o competiție de dans, de televiziune reality americană care se difuzează pe Fox în Statele Unite.

Producător co-executiv în emisiunea lui Ellen DeGeneres

Stephen tWich Boss a devenit și mai cunoscut în 2014 când s-a alăturat show-ului de televiziune prezentat de Ellen DeGeneres. Inițial acesta a fost simplu invitat, dar Ellen l-a plăcut și au ajuns să lucreze împreună. În 2020 acesta a devenit producător co-executiv în cadrul celebrului show american de televiziune. Anterior, Stephen a fost co-prezentator al emisiunii Disney Fairy Tale Weddings cu Allison și a apărut în filme și emisiuni importante, precum: Magic Mike XXL, Modern Family și Step Up All In.

În afară de proiectele de film și televiziune, Boss era foarte activ pe rețelele de socializare și Youtube unde posta videoclipuri amuzante cu soția sa și cei trei copii: Zaia, de trei ani, Maddox de 6 ani și Weslie de 14 ani.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top