Connect with us

newspass.ro

Actorul Kevin Spacey se confruntă cu noi acuzații de agresiune sexuală

Actorul Kevin Spacey se confruntă cu noi acuzații de agresiune sexuală

Media

Actorul Kevin Spacey se confruntă cu noi acuzații de agresiune sexuală

Sursa Foto: SkyNews

Actorul Kevin Spacey se confruntă cu noi acuzații de agresiune sexuală

Kevin Spacey este acuzat de noi agresiuni sexuale asupra unui bărbat. Celebrul actor american va trebui să răspundă și acestor acuzații care se adaugă celor pentru care este urmărit penal. Anunțul a fost făcut de către Parchetul Coroanei – Crown Prosecution Service, după cum relatează The Sun. Parchetul a autorizat acuzații penale suplimentare împotriva actorului în vârstă de 63 de ani. Acesta ar fi agresat sexual un bărbat în perioada 2001 – 2004.

Noi acuzații grave la adresa lui Kevin Spacey

Întreaga carieră a actorului este umbrită de scandalul provocat de acuzațiile sexuale care i se adresează. Starul american este cercetat penal pentru patru agresiuni sexuale asupra a trei bărbați în perioada martie 2005 și aprilie 2013. La acea vreme Kevin Spacey era directorul unui teatru din Londra. El a pledat nevinovat la audierea preliminară, însă procesul va avea loc abia în vara anului 2023.

Acum au apărut alte acuzații de agresiune sexuală asupra unui bărbat. Actele s-ar fi comis între 2001 și 2004. Potrivit unui comunicat al Parchetului, actorul este acuzat că a forțat acea persoană să se angajeze într-un raport sexual neconsensual.

“CPS a autorizat acuzaţii penale suplimentare împotriva lui Kevin Spacey, în vârstă de 63 de ani, pentru mai multe agresiuni sexuale asupra unui bărbat între 2001 şi 2004”, a anunţat într-un comunicat serviciul responsabil cu cele mai sensibile şi complexe anchete din Marea Britanie, conform The Sun.

Nu este prima dată când celebrul actor ajunge să dea explicații în fața anchetatorilor. În trecut, Kevin Spacey a fost acuzat de agresiune sexuală asupra unui tânăr de 18 ani într-un bar din Massachusetts. Aceste acuzații au fost retrase în iulie 2019. Iată că acum ies altele la iveală, iar actorul este nevoit să le confrunte.

Kevin Spacey – dublu premiat cu Oscar

Unul dintre cei mai talentați actori ai lumii, cu o carieră remarcabilă, dublu premiat la Oscar, este în centrul unor acuzații extrem de grave. În ultimii ani au apărut numeroase mărturii cu privire la abuzurile de la Hollywood, care l-au incriminat pe Kevin Spacey. Potrivit The Hollywood Reporter, actorul Anthony Rapp l-a acuzat  pe Spacey că i-a făcut avansuri pe când avea 14 ani, adică în 1985.

Kevin Spacey a făcut atunci o postare publică în care a spus că îl admiră pe Rapp ca actor și profesionist și că nu își amintește de acest incident. Tot el și-a cerut scuze de la Rapp și a recunoscut că de-a lungul vieții sale a avut relații atât cu femei cât și cu bărbați.

Toate aceste acuzații i-au umbrit cariera spectaculoasă. Actorul a fost scos de Netflix din distribuția serialului House of Cards unde era personaj principal.

Kevin Spacey a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele ”Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects” (1995) şi ”American Beauty” (1999).

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top