Connect with us

newspass.ro

Actorul Nicolas Cage plătește pensie alimentară nepoților săi. Cum s-a ajuns la asta

Actorul Nicolas Cage plătește pensie alimentară nepoților săi

Media

Actorul Nicolas Cage plătește pensie alimentară nepoților săi. Cum s-a ajuns la asta

Sursa Foto: Etonline

Actorul Nicolas Cage plătește pensie alimentară nepoților săi. Cum s-a ajuns la asta

Nicolas Cage nu este doar un foarte bun actor, ci și un om bun, cu suflet mare, din câte se pare. S-a aflat despre acesta că plătește pensie alimentară pentru cei doi nepoți ai săi. Celebrul actor de la Hollywood își ajută fiul care a trecut printr-o despărțire dureroasă. Astfel bunicul și-a luat responsabilitatea de a le asigura toate cele necesare copiilor fiului său. Weston a avut parte de un divorț urât de soția sa Danielle, iar judecătorii au decis ca ea să primească custodia celor doi copii, notează The Blast. Partea bună este că fiul lui Nicolas Cage are dreptul să-și viziteze copiii ori de câte ori vrea asta.

Nicolas Cage plătește pensie alimentară pentru nepoții săi

Fiul actorului, Weston, și fosta lui soție, Danielle, au împreună doi copii. Este vorba despre Lucian care are 4 ani și Sorin care are doar doi ani. La divorț, judecătorul a stabilit ca minorii să rămână în custodia mamei, iar lui Weston i-a fost permis dreptul de vizită.

Sursa Foto: US Weekly

Ca parte a înțelegerii, tânărul a fost însărcinat să plătească 8000 de dolari pe lună pensie alimentară pentru cei doi copii. Potrivit sursei citate, cei 8000 de dolari reprezintă jumătate din suma lunară pe care tânărul o primește, în mod obișnuit, de la tatăl său, Nicolas Cage.

Sursa Foto: Britannica

Totodată, tânărul a fost obligat de instanță să-i asigure fostei sale soții plata cheltuielilor cu mașina, cu chiria și cu asigurarea de sănătate a celor doi copii ai lor.

Obligația acestuia s-a încheiat în 2019, dar de atunci el trebuie să achite lunar pensia alimentară. În documentele oficiale, Instanța a explicat faptul că sprijinul pentru fosta lui familie va proveni direct din banii pe care Weston îi primește drept cadou, lunar, de la celebrul său tată.

The Blast notează că atât Weston cât și fosta lui soție înțeleg că Nicolas Cage ar putea oricând să modifice această sumă, sau chiar să înceteze să o ofere lunar. Practic actorul nu are nicio obligație legală de a face această donație către fiul lui și implicit către fosta familie a acestuia.

Fiul lui Nicolas Cage, divorț cu ordin de protecție

Relația dintre Weston Cage și Danielle a fost tumultoasă. În timpul procesului de divorț, femeia a obținut un ordin de protecție împotriva celui cu care a făcut doi copii. Potrivit ordinului, fiul lui Nicolas Cage nu avea voie să se apropie de ea (100 m distanță), cu excepția cazului în care acesta se afla în timpul vizitei la copii.

Weston Cage este actor, producător muzical și cântăreț. A avut roluri și a fost coproducător în filme precum D-Day, 211, Get Gone și Mojave Diamonds. Fiul lui Nicolas Cage a semnat coloana sonoră a unor filme importante, precum Drive angry și Ghost Rider.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top