Connect with us

newspass.ro

Adele își reia concertele amânate în pandemie. Artista se întoarce în Las Vegas

Adele își reia concertele amânate în pandemie. Artista se întoarce în Las Vegas

Media

Adele își reia concertele amânate în pandemie. Artista se întoarce în Las Vegas

Sursa Foto: CNN

Adele își reia concertele amânate în pandemie. Artista se întoarce în Las Vegas

După o perioadă lungă în care a stat departe de scenă, Adele a anunțat că își reia concertele. Artista se întoarce în Las Vegas și va începe vineri, 18 noiembrie, seria de concerte anulate. Și-a pus activitatea pe pauză din cauza pandemiei, dar acum se întoarce în forță.  Potrivit Reuters, seria de concerte susținute de celebra artistă va avea loc la hotelul Caesars Palace.

Adele își reia seria de concertele după pandemie

Adele vine cu o veste bună pentru fanii din toată lumea care au cumpărat bilete la seria de concerte din Las Vegas. La 10 luni de când a anunțat că le amână, vedeta se întoarce cu forțe proaspete. Seria de spectacole va debuta vineri, 18 noiembrie 2022. În luna ianuarie, Adele a anunțat cu lacrimi în ochi că este nevoită să amâne concertele din cauza coronavirusului. Fanii ei care se îndreptau deja spre Los Angeles au fost profund dezamăgiți de această schimbare de planuri.

Cântăreața a primit atunci numeroase reacții negative din partea fanilor dezamăgiți care așteptau cu nerăbdare seria Weekends with Adele.

Artista în vârstă de 34 de ani vrea ca spectacolele de la hotelul Caesars să fie “intime” și intenționează să se apropie de fanii  ei în mijlocul cântecelor, potrivit The Sun.

Adele și-a redus orchestra și va oferi un spectacol intim

Totodată, Adele și-a redus orchestra, corul de cântăreți și cântăreții de acompaniament și pune la cale o nouă producție de excepție.

Potrivit unei surse DailyMail, artista și-a făcut un plan nou pentru această serie de spectacole. Producția va fi foarte elegantă, iar show-ul se va concentra pe energia și vocea ei.

Dacă ar fi avut loc în ianuarie, conform planului, spectacolele ar fi fost grandioase și teatrale. Adele pregătise o orchestră mare și un cor de 60 de persoane. Acum totul a fost schimbat și redus semnificativ. Artista își dorește o atmosferă mai intimă, să se conecteze cu fanii ei care au așteptat mult să o vadă performând pe scenă.

Potrivit aceleiași surse, pentru această serie de spectacole, au fost pregătite surprize și decoruri uimitoare. În tot acest timp, până la debutul concertelor, Adela a făcut naveta între casa din Los Angeles și hotelul din Las Vegas. Weekends with Adele debutează vineri, 18 noiembrie și promite o serie de concerte spectaculoase pentru fanii artistei.

“Cuvintele nu pot explica cât de extaziată sunt că în sfârșit pot anunța aceste spectacole reprogramate. Mi s-a frânt inima când a trebuit să le anulez. Dar, după ceea ce pare a fi o eternitate în care m-am gândit la logistica spectacolului pe care îmi doresc cu adevărat să îl ofer și știind că se poate întâmpla, sunt mai entuziasmată ca niciodată!”, a anunțat Adele printr-o postare pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adele (@adele)

În urmă cu câteva luni, artista își anunța fanii că va amâna spectacolele din Las Vegas din cauza întârzierilor cauzate de pandemie.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top