Connect with us

newspass.ro

Alec Baldwin acuzat de omor involuntar din culpă

Alec Baldwin acuzat de omor involuntar din culpă

Media

Alec Baldwin acuzat de omor involuntar din culpă

Sursa Foto: NBC News

Alec Baldwin acuzat de omor involuntar din culpă

Actorul de filme american care a împușcat-o pe regizoarea de imagine Halyna Hutchins a fost acuzat de omor involuntar din culpă. Tragedia s-a petrecut în vara anului 2021 pe platoul de filmare, când regizoarea de imagine a căzut secerată la pământ. Baldwin a tras cu o armă de recuzită, iar în jurul cazului s-a făcut o întreagă anchetă. Din păcate, pentru Hutchins nu s-a mai putut face nimic, în ciuda eforturilor medicilor. Potrivit BBC, Baldwin repeta o scenă pentru filmul western Rust când a avut loc împușcătura la o fermă de lângă Sante Fe, New Mexico, în octombrie 2021.

Alec Baldwin acuzat de omor involuntar din culpă

Lovitură pentru actorul american Alec Baldwin. Acesta a fost acuzat de omor involuntar din culpă, în urma incidentului în care a ucis-o pe Halyna Hutchins. Hannah Gutierrez Reed, armuriera filmului, va fi, de asemenea, acuzată. Avocații celor doi au declarat că intenționează să conteste acuzațiilor în instanță.

Procurorul districtual din Santa Fe, Mary Carmack-Altwies, a anunțat joi acuzațiile, adăugând că acestea vor fi depuse până la sfârșitul lunii.

“Actorul și producătorul Alec Baldwin și armuriera Hannah Gutierrez Reed vor fi acuzați fiecare de două capete de acuzare pentru omor involuntar. Am stabilit că există suficiente dovezi”, a declarat procurorul districtual.

Oficialul a transmis că în timpul mandatului său nimeni nu este mai presus de lege și toată lumea merită dreptate.

Ceea ce s-a întâmplat pe platoul de filmare pentru filmul Rush a fost o adevărată tragedie. Alec Baldwin a împușcat-o pe regizoarea de imagine cu o armă de recuzită. Nu s-a aflat nici până acum de ce arma era încărcată și de ce avea muniție adevărată și nu gloanțe oarbe.

Din nefericire, în urma acestui incident, Halyna Hutchins a murit. Acum familia ei cere să i se facă dreptate. Iată ce a declarat un avocat al soțului regretatei Hutchins, Matthew:

“Este o consolare pentru familie faptul că, în New Mexico, nimeni nu este mai presus de lege”, a spus acesta.

Alec Baldwin acuzat de omor involuntar din culpă

Sursa Foto: CNN

Alex Baldwin urmează să fie judecat

Celebrul actor american și armuriera Hannah Gutierrez Reed urmează să fie judecați. Ambii riscă până la 18 luni de închisoare și o amendă de 5000 de dolari, dacă vor fi condamnați.

Avocatul lui Baldwin a calificat decizia procurorilor ca fiind o teribilă eroare judiciară.

“Domnul Baldwin nu avea niciun motiv să creadă că există un glonț viu în armă – sau oriunde pe platoul de filmare. El s-a bazat pe profesioniștii cu care a lucrat, care l-au asigurat că arma nu avea gloanțe vii. Vom lupta împotriva acestor acuzații și vom câștiga”, a declarat Luke Nikas.

Și regizorul de film Joel Souza a fost rănit în timpul împușcăturilor, însă procurorii au anunțat că nu vor fi depuse acuzații în această privință.

Asistentul de regie al filmului, David Halls, a pledat vinovat la o acuzație minoră de utilizare neglijentă a unei arme letale, au declarat procurorii. El va petrece șase luni în probațiune.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top