Connect with us

newspass.ro

Alertă cu bombă la bordul unui avion EasyJet

Alertă cu bombă la bordul unui avion EasyJet

Business

Alertă cu bombă la bordul unui avion EasyJet

Sursa Foto: Europa Press

Alertă cu bombă la bordul unui avion EasyJet

Un zbor EasyJet a fost deviat la Praga după o alertă cu bombă. Pilotul a fost nevoit să facă o aterizare de urgență pentru ca autoritățile să poată efectua verificările ce se impun în astfel de situații. Aeronava efectua o cursă pe ruta Cracovia-Bristol și a fost deviată către aeroportul din Praga. Din fericire, în urma verificărilor s-a constatat că nu există niciun obiect periculos la bord. Potrivit Telegraph, aeronava trebuia să sosească la Bristol duminică seara, 4 decembrie 2022.

Alertă cu bombă la bordul unui avion EasyJet

Un zbor cu destinația Marea Britanie a fost deviat duminică, 4 decembrie 2022, din cauza unei alerte cu bombă. Aeronava a aterizat de urgență pe aeroportul din Praga, unde autoritățile au făcut verificări. Zborul EZY6276 se afla la o oră distanță de destinație, după o călătorie de două ore și jumătate. Aeronava Airbus A320 a aterizat pe aeroportul Vaclav Havel din Praga.

“A fost raportată o posibilă bombă la bordul unei aeronave. Se iau toate măsurile pentru siguranța pasagerilor și a traficului aerian”, au transmis oficialii aeroportului din Praga.

După minute în șir de cercetări, polițiștii au concluzionat că a fost vorba despre o alarmă falsă. La bordul avionului nu a fost depistat niciun obiect cu potențial periculos.

Oficialii aeroportului din Praga au transmis într-un mesaj pe Twitter că avionul a aterizat în siguranță la ora 22.50 în Praga.

Alarmă falsă

Pirotheniștii au făcut verificări în urma cărora au constatat că a fost o alarmă falsă. În urma inspecției pirotehnice nu a fost identificat niciun obiect periculos.

Easy Jet este o companie aeriană low-cost cunoscută oficial sub numele de easyjet Airline Company Limited și are baza la Aeroportul Londra Luton. Potrivit Wikipedia, acesta este unul dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, cu zboruri interne și internaționale de peste 290 de rute între 78 de orașe europene.

 

 

Continue Reading

Mai multe din Business

Se citește acum

To Top