Connect with us

newspass.ro

Amber Heard face apel la decizia judecătorilor în procesul cu Johnny Deep

Amber Heard face apel la decizia judecătorilor în procesul cu Johnny Deep

Media

Amber Heard face apel la decizia judecătorilor în procesul cu Johnny Deep

Sursa Foto: BBC

Amber Heard face apel la decizia judecătorilor în procesul cu Johnny Deep

Continuă epopeea divorțului dintre Amber Heard și Johnny Deep. La jumătate de an de la verdictul judecătorilor în procesul de defăimare pe care actorul l-a câștigat, fosta lui soție a decis să facă apel. Actrița și fotomodelul american Amber Heard a pierdut în fața fostului ei partener de viață căruia trebuie să-i plătească 10 milioane de dolari. Ea a fost acuzată de defăimare pentru un articol publicat în 2018 în care povestea că a fost victima violenței domestice. NyTimes scrie că actrița cere, prin avocații ei, un nou proces.

Amber Heard face apel la decizia judecătorilor în procesul cu Johnny Deep

Actrița și fotomodelul american Amber Heard continuă epopeea scandalului cu Johnny Deep. Se pare că aceasta nu vrea să accepte decizia judecătorilor care i-au dat dreptate lui Deep și face apel. Potrivit NYTimes, avocații ei susțin în apel că procesul a avut loc statul greșit și că judecătorul a greșit când a interzis probele care susțineau afirmațiile ei de abuz domestic.

Apărătorii actriței vor anuleze verdictul juriului care a stabilit că aceasta l-a defăimat pe fostul ei soț, în 2018. Într-un editorial pentru The Washington Post, Amber Heard a spus despre Deep (fără să-i dea numele), că este o figură publică care reprezintă abuzul domestic.

Prin proces s-a probat dacă acuzațiile actriței, potrivit cărora Depp a supus-o la abuzuri fizice repetate, inclusiv pumni, lovituri cu capul și agresiune sexuală, erau sau nu adevărate.

Johnny Deep a negat cu vehemență toate aceste acuzații și a susținut că, de fapt, Heard a fost agresorul în relația lor.

Acum avocații actriței au depus o serie de obiecții legale, contestând decizia judecătorului de a exclude anumite probe. Ei au cerut ca verdictul juriului să fie anulat, fie prin respingerea pretențiilor lui Johnny Deep, fie printr-un nou proces.

“Instanța de judecată a împiedicat, în mod necorespunzător, juriul să ia în considerare mai multe cazuri separate în care Amber Heard a raportat abuzul lui Deep unui psiholog terapeut”, au scris avocații actriței în cererea de apel.

Și echipa de avocați ai lui Johnny Deep a făcut apel la o parte a verdictului. Este vorba despre faptul că juriul i-a acordat lui Amber Heard daune 2 milioane de dolari pentru că un avocat de-al lui Deep ar fi defăimat-o.

Avocații celebrului actor au transmis că verdictul juriului l-a îndreptățit pe deplin pe acesta și i-a restabilit reputația.

Johnny Deep versus Amber Heard

Procesul dintre Johnny Deep și Amber Heard s-a desfășurat în Fairfax County, Virginia, în perioada 11 aprilie 2022 – 1 iunie 2022. Deep, în calitate de reclamant, a depus o plângere de defăimare împotriva pârâtei Amber Heard, fosta sa soție, solicitând daune de 50 de milioane de dolari. La rândul său, Amber a depus cereri reconvenționale împotriva lui Deep solicitând daune de 100 de milioane de dolari.

Cei doi actori s-au căsătorit în 2015, iar căsnicia lor a durat doar doi ani. Un juriu format din cinci bărbați și două femei a decis, în baza probelor prezentate, că Amber Heard l-a defăimat pe fostul ei soț.

După pronunțarea verdictului, Johnny Deep a publicat o scrisoare deschisă în care a spus că și-a recăpătat viața distrusă de un articol mincinos.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top