Connect with us

newspass.ro

American Music Awards 2022: Pink i-a adus un omagiu regretatei Olivia Newton-John

Pink i-a adus un omagiu regretatei Olivia Newton-John la American Music Awards 2022

Media

American Music Awards 2022: Pink i-a adus un omagiu regretatei Olivia Newton-John

Sursa: New York Post

American Music Awards 2022: Pink i-a adus un omagiu regretatei Olivia Newton-John

În cadrul evenimentului American Music Awards 2022, cântăreața Pink i-a adus un omagiu regretatei Olivia Newton – John. Aceasta s-a stins din viață pe 8 august 2022 după ce a fost diagnosticată cu cancer mamar. În amintirea ei, Pink a cântat celebrul hit Hopelessy Devoted to you, chiar în deschiderea spectacolului. În timpul în care artista cânta, pe ecranul din spatele ei se derulau imagini cu Olivia Newton-John, momente extrem de emoționante pentru toți cei prezenți la eveniment, potrivit The Hollywood Reporter.

Omagiu la AMA 2022 pentru regretata actriță și cântăreață Olivia Newton-John

Îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, Pink a interpretat în stilul propriu celebrul hit al regretatei actrițe și cântărețe Olivia Newton-John. Celebra artistă a lăsat în urma sa o moștenire impresionantă care include 5 hituri nr. 1 în top Hot 100. Hopelessy Devoted to you a ajuns pe locul trei și a fost unul dintre cele trei hituri de Top 10 din filmul Grease din 1978. Piesa  a primit chiar și o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun cântec original.

De-a lungul carierei sale, Olivia Newton -John a câștigat 10 premii American Music Awards. Primul premiu obținut a fost în 1974 pentru celebrul album country Let me be there. A fost una dintre cele mai mari artiste ai anilor 70, câștigând la categoria pop-rock trei ani consecutivi, din 1974 până în 1976.

În 1982 a obținut din nou premiu la categoria pop-rock cu piesa Physical aflată în Top Hot 100 din 1981.

Olivia Newton-John a murit în august 2022, la vârsta de 73 de ani, din cauza cancerului la sân. De-a lungul vieții sale a fost cântăreață pop, compozitoare și actriță. A câștigat patru premii Grammy și a fost nominalizată la premiile Globul de aur.

Premii American Music Awards 2022

Anul acesta, Olivia Newton-John a lipsit de la cea de-a 50-a ediție anuală a American Music Awards care a avut loc la Microsoft Theater din Los Angeles. Evenimentul, marcat pe 20 noiembrie, este organizat în semn de recunoaștere a celor mai populari artiști și a celor mai populare piese din perioada 24 septembrie 2021 – 22 septembrie 2022.

Anul acesta Bad Bunny a fost liderul nominalizărilor de anul acesta, în timp ce Beyonce și Taylor Swift au fost cele mai nominalizate artiste feminine. Imagine Dragons și Maneskin au obținut cele mai multe nominalizări pentru grupuri, câte patru fiecare.

Taylor Swift a câștigat toate cele șase nominalizări, inclusiv cea pentru Artistul anului. În acest fel ea și-a extins recordul de cea mai premiată artistă din istoria AM, cu un total de 40 de premii.

Song of Soul a primit un premiu special, în timp ce Lionel Riche a primit premiul Icon Award. Anul acesta au fost introduse patru noi categorii. Este vorba despre Artistul afrobeats preferat, Artistul K-pop preferat, Cântec rock preferat și Albumul rock preferat.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top