Connect with us

newspass.ro

Atac armat într-o clinică de dezintoxicare din SUA

Atac armat într-o clinică de dezintoxicare din SUA

World

Atac armat într-o clinică de dezintoxicare din SUA

Sursa Foto: WBHM

Atac armat într-o clinică de dezintoxicare din SUA

Un bărbat a deschis focul într-o clinică de dezintoxicare din America. Înarmat, acesta a intrat în clădire și a început să tragă la întâmplare. Primele gloanțe au atins un perete, iar ce a urmat a fost demn de un film de acțiune. Agentul de pază s-a năpustit asupra lui și a urmat o luptă corp la corp. Oamenii din clădire au reușit să se adăpostească. Potrivit NPR, agentul de pază a reușit să-l scoată pe individ în afara clădirii.

Atac armat într-o clinică de dezintoxicare din SUA

Un bărbat a dat buzna în holul unei clinici de dezintoxicare din Buffalo, New York, a scos o armă și a început să tragă la întâmplare. Agentul de pază s-a dovedit extrem de prompt și neînfricat, s-a năpustit asupra lui și a încercat să-l imobilizeze cu fața la perete. Imediat a intervenit un al doilea gardian.

Incidentul armat a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în holul clinicii. Acestea au fost publicate de poliția din Buffalo. Din imagini se vede cum Jeremy Griffin în vârstă de 48 de ani, din Williamsville, N.Y., intră în clinică și flutură arma în toate direcțiile. După ce a tras primul glonț, agentul se securitate a alergat spre el, imobilizându-l la perete. Cei doi s-au luptat corp la corp până când paznicul a reușit să-l tragă pe individ afară din clădire. Atunci a intervenit un al doilea agent de pază.

Paznicii s-au luptat corp la corp cu individul înarmat

Imaginile de pe camerele de luat vederi, amplasate în afara clinicii, arată cum cei doi paznici se luptă cu individul, timp în care doi trecători i-au ajutat luând arma agresorului.

Ofițerii au transmis că în timpul luptei au fost trase cel puțin 2 focuri de armă, însă din fericire nimeni nu a fost rănit.

Clinica în care s-a petrecut incidentul este administrată de Promesa Inc. în afiliere cu organizația non-profit de servicii umane Acacia Network. Printre altele, aceasta oferă, tratament asistat de medicamente pentru persoanele care se confruntă cu abuzul de substanțe.

“Rețeaua Acacia felicită curajul extraordinar al angajaților noștri, care au intrat imediat în acțiune și au evitat o posibilă tragedie. Suntem mândri de măsurile de siguranță și securitate pe care le avem în vigoare, inclusiv de personalul nostru de securitate dedicat”, a declarat pentru NPR Gabriela González, vicepreședinte adjunct al departamentului de comunicare și dezvoltare.

Atacatorul a fost acuzat de mai multe infracțiuni, inclusiv de tentativă de omor. Oamenii legii au descoperit că înainte de a intra în clinică, individul s-a oprit la o casă de pe Pennsylvania Street și a împușcat o femeie în picior. Aceasta a fost transportată la cel mai apropiat centru medical și este în afara oricărui pericol.

Continue Reading

Mai multe din World

Se citește acum

To Top