Connect with us

newspass.ro

Atac armat într-un pub din UK. Sfârșit tragic pentru o tânără care petrecea Crăciunul cu prietenii

Sfârșit tragic pentru o tânără care petrecea Crăciunul cu prietenii

World

Atac armat într-un pub din UK. Sfârșit tragic pentru o tânără care petrecea Crăciunul cu prietenii

Atac armat într-un pub din UK. Sfârșit tragic pentru o tânără care petrecea Crăciunul cu prietenii

O tânără în vârstă de 26 de ani care petrecea Crăciunul cu grupul ei de prieteni a sfârșit tragic. Elle Edwards se bucura de sărbători împreună cu sora ei și mai mulți prieteni când și-a pierdut viața fulgerător. Aceasta a fost împușcată în cap chiar în ajunul Crăciunului, scrie News Sky. Se afla într-un pub din Merseyside când cineva a deschis focul. Din primele informații rezultă că nu ea a fost ținta atacului. Alte patru persoane au fost rănite, dintre care una se află internată la spital în stare critică. Polițiștii îl caută pe atacator.

Tânără împușcată în cap în timp ce sărbătoarea Crăciunul

Elle Edwards și-a pierdut viața într-un mod tragic, împușcată în cap în timp ce sărbătorea Crăciunul. Tânăra se afla împreună cu sora ei și câțiva prieteni în barul Lighthouse Inn din satul Wallasey din Wirral, în Merseyside. Incidentul a avut loc la scurt timp după ora 23.50.

Sfârșit tragic pentru o tânără care petrecea Crăciunul cu prietenii

Sursa Foto: dagbladet

Un individ necunoscut a deschis focul, după care s-a făcut nevăzut. Elle Edwards a fost împușcată în cap și nu a supraviețuit. Oamenii legii nu au indicii care să sugereze că ea ar fi fost ținta atacului. Alte patru persoane au fost rănite, între care una se află în stare critică la spital.

Poliția îl caută pe bărbatul care a provocat această tragedie. După ce trupul neînsuflețit al tineri a fost identificat, toți cei care au cunoscut-o au suferit un șoc. Elle avea doar 26 de ani și lucra la un salon de înfrumusețare. Colegele sale sunt devastate de această pierdere.

“Cerul a câștigat cel mai frumos înger. Suntem cu toții cu inima frântă gândindu-ne la familia lui Elle. Îți mulțumim pentru toate râsetele și fericirea pe care le-ai adus în viața noastră. Odihnește-te în pace, înger”, au scris pe Twitter colegele lui Elle, de la salonul Nova Studio.

La locul tragediei, familia și prietenii tinerei de 26 de ani au dus lumânări și flori.

Poliția lansează un apel pentru identificarea atacatorului

Oamenii legii fac eforturi pentru a-l găsi pe individul care a deschis focul în ajunul Crăciunului, în pub-ul Lighthouse Inn. Circulă informații potrivit cărora bărbatul ar fi părăsit localul cu o mașină de culoare închisă.

“Știm că, câteva minute mai târziu, un vehicul de culoare închisă, posibil un Mercedes clasa A, a fost văzut părăsind parcarea pub-ului, așa că suntem deosebit de interesați să vorbim cu acel bărbat și cu oricine știe ceva despre acel vehicul”, a declarat detectivul Sue Coombs, potrivit News Sky.

Ofițerii cred că individul a tras mai multe focuri de armă spre intrarea din față a pub-ului. Alte patru persoane au fost rănite, între care un tânăr de 28 de ani care se află internat în spital, în stare critică.

Continue Reading

Mai multe din World

Se citește acum

To Top