Connect with us

newspass.ro

AVATAR se întoarce! Continuarea filmului a avut premiera la Londra

AVATAR se întoarce! Continuarea filmului a avut premiera la Londra

Media

AVATAR se întoarce! Continuarea filmului a avut premiera la Londra

Sursa Foto: Games Radar

AVATAR se întoarce! Continuarea filmului a avut premiera la Londra

Filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile a avut premiera mondială la Londra. Avatar se întoarce cu o lansare care are loc la 13 ani de la apariția filmului SF original care a fost lansat în 2009. Acțiunea din Avatar se desfășoară pe planeta luxuriantă Pandora unde existența poporului Na vi este amenințată. Actrița americană Sigourney Weaver a dezvăluit, potrivit BBC, că filmul are ca temă centrală familia și că a fost o bucurie să facă parte din echipa de distribuție.

Premieră Avatar 2

Pe 6 decembrie 2022, la Londra a avut loc premiera filmului științifico-fantastic Avatar 2 în regia lui James Cameron. Avatar 2 este o continuare a filmului apărut în 2009 care a avut cele mai mari încasări din toate timpurile. După 13 ani de la apariția Avatar, iată că a fost lansat Avatar 2 – Drumul Apei, mult așteptat de fanii din toată lumea. Filmul spune povestea familei Sully, a problemelor cu care se confruntă și a eforturilor pe care le face pentru a se proteja.

“Acesta este cursul natural pe care au decis să îl urmeze, să întemeieze o familie și să mențină acea familie împreună, să o protejeze”, a declarat Zoe Saldana, la lansare.

The Way of Water îi readuce în vizorul publicului larg pe celebrii actori Sam Worthington şi Zoe Saldana în rolurile Jake Sully, respectiv Neytiri, acum părinţii a cinci copii.

Viața lor de familie, frumoasă și armonioasă este pusă în pericol de apariția Oamenilor Cerului care îl caută pe Sully. Acesta din urmă face tot posibilul să-și apere familia și își ia soția, copiii și fug în teritoriul îndepărtat. Ajung, în cele din urmă, la clanul oceanic Metkayina unde vor avea parte de noi provocări.

Fiind construiți să trăiască în pădure, ei sunt nevoiți să se adapteze la calea apei pentru a supraviețui. În tot acest timp inamicul le caută urmele.

Urmează încă patru filme Avatar

James Cameron se ține de cuvânt. În 2009 acesta spunea că dacă Avatar va avea succes, va mai face încă două continuări. Un an mai târziu, după ce succesul fusese înregistrat, regizorul a revenit și și-a întărit afirmațiile. Iată că 13 ani mai târziu de la lansarea Avatar 1 a apărut Avatar 2, iar surprizele nu se opresc aici.

Jon Landau, producătorul celebrului film, a dezvăluit că până în 2028 vor mai fi încă patru filme Avatar. Acesta a declarat că pentru Avatar 3, o mare parte din filmări au fost deja realizate. Ideea filmului i-a venit regizorului în 1996, anul în care a și scris primele 80 de pagini din scenariu. Lucrul efectiv la celebrul film au început în primăvara anului 2006 când a fost definitivat scenariul. Încasările din ziua lansării s-au ridicat la 27.000.000 dolari. La nivel global se estimează că Avatar a încasat 232.160.000 $ brut în primul weekend de la lansare.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top