Connect with us

newspass.ro

Avion prăbușit pe o casă din Medellin, Columbia. Opt oameni și-au pierdut viața

Avion prăbușit pe o casă din Medellin, Columbia. Opt oameni și-au pierdut viața

World

Avion prăbușit pe o casă din Medellin, Columbia. Opt oameni și-au pierdut viața

Sursa Foto: Reuters

Avion prăbușit pe o casă din Medellin, Columbia. Opt oameni și-au pierdut viața

Opt oameni și-au pierdut viața în urma unui accident aviatic produs în Medellin, Columbia. Accidentul s-a petrecut în sectorul Belen Rosales și toate autoritățile au fost activate pentru a ajuta victimele, după cum a anunțat primarul Daniel Quintero pe Twitter. Din nefericire, toate cele 8 persoane care se aflau la bordul aeronavei și-au pierdut viața în urma impactului. Avionul s-a prăbușit peste o casă, potrivit NDTV. Nu este primul accident aviatic care se petrece în zonă. În 2016, 71 de oameni și-au pierdut viața după ce un avion s-a prăbușit în munții Anzi.

Accident aviatic în Medellin, Columbia

Un avion de mici dimensiuni, cu opt persoane la bord s-a prăbușit luni, 21 noiembrie, într-o zonă rezidențială din Medellin, al doilea oraș ca mărime din Columbia. Autoritățile aeroportuare au anunțat că toți pasagerii aeronavei au murit în urma impactului. Avionul a decolat de pe aeroportul Olaya Herrera în cursul dimineții și a raportat o defecțiune la motor chiar înainte de a se prăbuși peste o casă. Printr-un mesaj pe Twitter, reprezentanții aeroportului au anunțat că toate cele opt persoane aflate în aeronavă au murit. Este vorba despre șase pasageri și doi membri ai echipajului.

Partea superioară a casei peste care a căzut aeronava a fost distrusă. Nu sunt informații cu privire la posibile victime din locuință.

“A avut loc un accident aviatic în sectorul Belen Rosales. Întreaga capacitate a guvernului a fost activată pentru a ajuta victimele”, a scris primarul Daniel Quintero pe Twitter.

Edilul local a declarat că avionul era model Piper cu două motoare și se îndrepta din Medellin spre orașul Pizarro din departamentul vecin Choco.

Echipajul a semnalat defecțiunea motorului la decolare și nu a reușit să se întoarcă la aeroportul Olaya Hererra, unul dintre cele două aeroporturi din Medellin.

Aeronava s-a prăbușit peste o casă din Medellin

Potrivit sursei citate, avionul de mici dimensiuni, cu opt oameni la bord, s-a prăbușit peste o casă și a distrus etajele superioare ale acesteia. În imaginile de pe rețelele sociale se observă coloana de fum gros care iese din aeronavă în urma impactului. A fost o intervenție grea pentru pompieri din cauza dărâmăturilor. Orașul Medellin se află într-o vale îngustă, înconjurată de Munții Anzi.

Nu este singurul accident aviatic care a avut loc în zonă. În 2016, o aeronavă care transporta echipa braziliană de fotbal Chapecoense a rămas fără combustibil și s-a prăbușit în munții din apropierea orașului. Au murit atunci 71 dintre cele 77 persoane aflate la bord, inclusiv 16 jucători.

Continue Reading

Mai multe din World

Se citește acum

To Top