Connect with us

newspass.ro

Beyonce va susține primul ei concert, după o pauză de cinci ani

Beyonce va susține primul ei concert, după o pauză de cinci ani

Media

Beyonce va susține primul ei concert, după o pauză de cinci ani

Sursa Foto: Vanity Fair

Beyonce va susține primul ei concert, după o pauză de cinci ani

Vești bune pentru fanii artistei Beyonce. După o pauză de cinci ani, artista revine pe scenă cu un concert mult așteptat pe care îl va susține în Dubai. Diva se pregătește pentru un spectacol de o oră care va avea loc la complexul de 5 stele Atlantis, The Palm din Dubai, pe 21 ianuarie. Hotelul a organizat recent o serie de spectacole masive, Kylie Minogue fiind rezervată să cânte în noaptea de Anul Nou, scrie The National News. Superstarul în vârstă de 41 de ani și-a lansat la începutul acestui an albumul cu numărul 7 – Renaissance.

Beyonce va susține primul concert după o pauză de cinci ani

Artista se pregătește pentru un concert de zile mari care va avea loc la un renumit hotel din Dubai. Este vorba despre un spectacol de o oră la complexul de 4 stele Atlantis, The Palm unde de Revelion va cânta Kylie Minogue.

“Beyonce este pregătită să cânte la Atlanis ca parte a unui eveniment uriaș. Hotelul a organizat recent o serie de spectacole masive, Kylie Minogue fiind rezervată să cânte în noaptea de Anul Nou”., a declarat o sursă pentru rubrica Bizarre a ziarului The Sun.

Potrivit aceleiași surse, deja au fost trimise invitații pentru marele concert marca Beyonce. Biletele pentru spectacol vor fi greu de procurat, scrie The Sun. Se zvonește că interpreta hit-ului Crazy in love a semnat un contract în valoare de 20 de milioane de lire sterline pentru acest spectacol. Acesta va fi primul concert live al artistei după prestația de la Global Citizen Festival din Johannesburg în 2018.

După concertul divei va avea loc o petrecere cu Swedish House Mafia.

Beyonce va performa la deschiderea hotelului Atlantis The Royal

Cântăreața a fost invitată să cânte la deschiderea hotelului de lux Atlantis The Royal. Marele eveniment fusese stabilit inițial pentru luna noiembrie, dar a fost amânat pentru data de 21 ianuarie 2022. Cu o suprafață de 63 de hectare și 795 de camere și apartamente, nenumărate spații de ospitalitate și nu mai puțin de 90 de piscine, deschiderea stațiunii a fost anticipată de ani de zile. Operatorii au numit hotelul “noul punct de reper iconic al Dubai-ului”.

În total, în stațiune vor fi 17 restaurante, între care Dinner Blumenthal din Orientul Mijlociu, al celebrului bucătar britanic.

Hotelul va include o piscină pe acoperiș, la etajul 22, care va fi suspendată la 90 de metri deasupra solului.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top