Connect with us

newspass.ro

Black Friday 2022. Cele mai bune oferte și cele mai mari reduceri

black friday

World

Black Friday 2022. Cele mai bune oferte și cele mai mari reduceri

Black Friday Sursa Foto: Twitter

Black Friday 2022. Cele mai bune oferte și cele mai mari reduceri

Black Friday internațional începe pe 25 noiembrie, adică în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie – Ziua Recunoștinței. Este ziua cea mai așteptată, cu cele mai mari reduceri din an la o paletă largă de produse. Și în acest an marile magazine s-au pregătit cu oferte în avans din primele zile ale lunii. Acestea se vor intensifica pe măsură ce se apropie ziua de vineri, 25 noiembrie, potrivit IGN. Marii comercianți, Amazon, Walmart, Best Buy și Target au anunțat primele oferte.

Black Friday 2022

Black Friday este imediat după Ziua Recunoștinței și marchează începutul oficial al sezonului de cumpărături de sărbători. De-a lungul timpului, marile magazine au lansat oferte înainte de evenimentul propriu-zis cunoscut după numele de vinerea neagră. În general ofertele online sunt disponibile înainte de ziua de 25, iar cele din magazinele fizice debutează cu data de 25 și se extind până pe 28 noiembrie când este Cyber Monday.

Potrivit CNN, sunt așteaptate reduceri considerabile la Amazon, Sephora, Target, Best Buy și multe alte magazine care încearcă să atragă atenția potențialilor cumpărători. Apple și Samsung pun pe tavă reduceri la televizoare inteligente, jocuri și jucării, produse pentru casă, aspiratoare și lumini inteligente.

Cei care vor să-și doteze bucătăria vor avea oferte la friteuze și alte produse esențiale la prețuri de neegalat. Ofertele de Black Friday sunt evidențiate pentru a ajunge la toată lumea. Totuși, ca să vă asigurați că sunteți la curent cu tot ce se întâmplă, vă puteți abona la newsletterele magazinelor.

Vor fi oferte pentru toate categoriile de articole, între care: Dell, Apple, Nintendo, carduri grafice, televizoare, laptopuri și pc-uri pentru jocuri.

Toți marii comercianți participă la Black Friday, dar sunt diferențe mari în ceea ce privește ofertele de vânzare. Marea majoritatea publică anunțuri cu produsele reduse, cu câteva săptămâni înainte de 25 noiembrie. Odată cu trecerea anilor, tot mai multe magazine s-au alăturat evenimentului cu o paletă largă de produse aflate la ofertă.

Când este Cyber Monday în 2022

După Black Friday urmează un alt eveniment important așteptat de vânătorii de reduceri. Este vorba despre Cyber Monday care are loc în prima zi de luni de după Black Friday. Ofertele apar în principal în online la aproape aceleași magazine care participă și la vinerea neagră. Practic este o prelungire a perioadei de reduceri. Găsiți reduceri la produsele Apple, cum ar fi Apple Watch, iPad și AirPods Pro. De Cyber Monday, mulți comercianți vin cu oferte bune la unele dintre cele mai populare modele de televizoare.

Continue Reading

Mai multe din World

Se citește acum

To Top