Connect with us

newspass.ro

Bonele angajate de Jennifer Lopez și-au dat demisia după o săptămână. Ce le nemulțumea pe femei

Jennifer Lopez

Media

Bonele angajate de Jennifer Lopez și-au dat demisia după o săptămână. Ce le nemulțumea pe femei

Jennifer Lopez Sursa Foto: Elle.com

Bonele angajate de Jennifer Lopez și-au dat demisia după o săptămână. Ce le nemulțumea pe femei

Jennifer Lopez este una dintre cele mai mari celebrități din lume. Vedeta are copii mari acum, însă la un moment dat a fost dependentă de bone. Ea a vorbit recent, într-un interviu, despre cum a trăit maternitatea și ce ar schimba dacă ar avea cum. Potrivit Yourtango, artista s-a văzut în postura de a le cere scuze prietenilor ei. Jennifer Lopez are doi copii gemeni pe care i-a născut pe 22 februarie 2008.

Bona angajată de Jennifer Lopez și-a dat demisia după o lună

Diva a întâmpinat dificultăți în a-și păstra personalul angajat pentru a avea grijă de cei doi copii gemeni ai săi. Jennifer Lopez a avut mai multe bone care s-au ocupat de Emme Maribel Muniz și Maximilian David Muniz, născuți în februarie 2008. Cei doi sunt rodul iubirii dintre artistă și fostul ei soț Marc Marc Anthony.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez si gemenii Sursa Foto: Justjared.com

Programul încărcat al vedetei a determinat-o să angajeze persoane care să se ocupe de copiii ei. Potrivit Today, prima bonă angajată de Jennifer Lopez și-a dat demisia după doar o săptămână. Atât a stat femeia în casa vedetei, după care a anunțat că nu se mai poate ocupa de copiii acesteia.

Atunci actrița s-a făcut nevoită să caute o altă persoană. Sursa citată spune că bona nu ar fi rezistat din cauza programului care era non-stop.

“Probabil că mai degrabă a fugit de la locul de muncă. În mod normal, oamenii care câștigă sume uriașe de bani și au o mulțime de obligații profesionale și sociale angajează o bonă pentru fiecare copil, în special pentru nou-născuți. Dar este ca și cum Jennifer se așteaptă ca o singură bonă nu numai să aibă grijă de ambii gemeni, ci să lucreze 16 ore pe zi, șapte zile pe săptămână!”, a declarat o persoană din interiorul familiei sale, pentru National Enquirer, via Today.

Sursa Foto: The Sun

A doua bonă angajată de Jennifer Lopez a demisionat la fel de repede

Ironia face că și cea de-a doua bonă angajată de Jennifer Lopez și-a dat demisia la fel de repede ca prima. Femeia s-a atașat rapid de gemenii vedetei, dar nu a rezistat să lucreze 16 ore pe zi. Abia după ce și aceasta a plecat din casa lor, Jennifer Lopez și Marc Anthony și-au dat seama că le va fi greu să găsească pe cineva care să accepte acest program.

Într-un interviu din 2017, în cadrul emisiunii The Real, Jennifer Lopez a dezvăluit cerința răvășitoare a fiului ei care avea nevoie de atenție.

“Fiul meu mi-a spus săptămâna aceasta: “Mamă, aș vrea să programez… un picnic cu tine săptămâna aceasta, pentru că știu că trebuie să muncești din greu”, a dezvăluit artista la The Real.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top