Connect with us

newspass.ro

Când începe sezonul 2 din Jocul Calamarului. Serialul de pe Netflix a înregistrat audiențe record

jocul calamarului

Media

Când începe sezonul 2 din Jocul Calamarului. Serialul de pe Netflix a înregistrat audiențe record

Jocul Calamarului Sursa Foto: cnet.com

Când începe sezonul 2 din Jocul Calamarului. Serialul de pe Netflix a înregistrat audiențe record

Jocul Calamarului este un serial tv sud-coreean thriller de groază, de supraviețuire, produs de către Netflix în 2021. Primul sezon a înregistrat recorduri de audiență, iar fanii așteaptă acum debutul sezonului cu numărul 2. Potrivit Esquire, premiera nu va avea loc la finalul acestui an, așa cum s-a spus inițial, întrucât producătorii au făcut anumite modificări.

Când începe sezonul al doilea din Jocul Calamarului

Serialul este despre un concurs în care 456 de jucători, toți cu datorii financiare mari, își riscă viața jucând tot felul de jocuri mortale. Toate pentru șansa de a câștiga un premiu consistent de 45,6 miliarde de woni (n.r. – unitatea monetară oficială a Coreei de Sud). Sursa citată anunță că Jocul Calamarului 2 va apărea abia la finalul anului 2023 sau chiar la începutul lui 2024.

Creatorul fenomenului care a adunat fani din toată lumea spune că sezonul al doilea va avea tot 10 episoade și că vor apărea jocuri noi. Hwang Dong-hyuk spune că nu este exclus ca în noul sezon să se repete unele probe mortale din primul.

Jocul Calamarului este considerată una dintre cele mai controversate producții coreene. Acesta este scris și regizat de Hwang Dong-hyuk, avându-i în rolurile principale pe Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Wi Ha-joon, Jung Ho-yeon, O Yeong-su, Heo Sung-tae, Anupam Tripathi și Kim Joo-ryoung.

Titlul serialului provine dintr-un joc coreean pentru copii, cu același nume.

Cel mai vizionat serial Netflix

Squid Game a fost lansat pe 17 septembrie 2021 și a strâns 1,65 de miliarde de ore de vizionare în doar patru săptămâni de la lansare. A depășit performanțele serialului Bridgerton, dar a atras controverse datorită popularității în rândul copiilor. Cel mai vizionat serial Netflix a ajuns în 94 de țări la peste 142 de milioane de oameni. De când a avut premiera, serialul s-a transformat rapid într-unul dintre cele mai populare seriale, dar a și atras critici și a stârnit controverse.

Sezonul 1 a debutat cu povestea lui Seong Gi-hun, un tată divorțat și un jucător îndatorat, care locuiește cu mama sa în vârstă. Acesta este invitat să joace o serie de jocuri pentru copii pentru a avea șansa la un mare premiu în bani. Având mare nevoie de bani, acceptă oferta și este condus într-o locație necunoscută unde întâlnește peste 400 de jucători, toți cu datorii mari.

Vedeta Jocului Calamarului a declarat că este întristată de succesul serialului. Lee Jung-jae a vorbit pentru The Guardian despre aspectele care îl supără cu privire la această producție.

Astfel, actorul care a primit premiul Emmy pentru interpretare spune că mesajul serialului s-a pierdut pe drum.

“Da, este minunat că publicul consumă conținut coreean în întreaga lume. Și ei apreciază acest lucru. Dar dacă te gândești la temele din Squid Game – cât de departe suntem dispuși să mergem pentru a aduna bogăție personală; până unde sunt forțați să meargă oamenii – faptul că a rezonat cu atât de mulți din întreaga lume este îngrijorător. Ai sentimentul că aceasta este realitatea pentru atât de mulți oameni la nivel global. Și asta mă face să mă simt extrem de trist”, a declarat Lee Jung-jae pentru The Guardian.

Lee Jung-jae a mai declarat pentru sursa citată că acest serial a contribuit la facilitarea unor discuții legate de inegalitatea veniturilor și nedreptățile perpetuate de către oamenii cu bani.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top