Connect with us

newspass.ro

Când va fi lansat Stranger Things 5, celebrul serial de pe Netflix. Ultimul sezon

Când va fi lansat Stranger Things 5, celebrul serial de pe Netflix

Media

Când va fi lansat Stranger Things 5, celebrul serial de pe Netflix. Ultimul sezon

Stranger Things Sursa Foto: Netflix

Când va fi lansat Stranger Things 5, celebrul serial de pe Netflix. Ultimul sezon

Serialul Stranger Things a ajuns la sezonul cu numărul 5 care va fi și ultimul sezon. Este unul dintre cele mai populare seriale ale momentului, cu fani în toată lumea. Creatorii fenomenului au anunțat că i-au făcut pe directori să plângă de emoție în timpul ședinței de lansare a ultimului sezon. Potrivit Hollywood Reporter, frații Duffer au participat duminică la o discuție la Los Angeles alături de membri din distribuție. Aceștia au oferit câteva indicii despre ceea ce urmează în celebrul serial de pe Netflix.

Stranger Things – ultimul sezon. Când va fi lansat

Serialul TV american științifico-fantastic, Stranger Things, se apropie de final. În curând va fi lansat cel de-al 5-lea sezon și ultimul, mult așteptat de fanii din întreaga lume. Data estimată pentru lansare va fi a doua parte a anului 2023. Pe rețelele de socializare fanii au creat grupuri unde fac presupuneri cu privire la deznodământ.

În cadrul unui eveniment organizat duminică, 13 noiembrie în Los Angeles, creatorii fenomenului, împreună cu producătorul executiv Shawn Levy au dezvăluit indicii despre ceea ce va urma în ultimul sezon Stranger Things.

“Am predat primul scenariu în urmă cu câteva săptămâni și suntem la al doilea. Este cu toată viteza înainte”, i-a spus Ross Duffer moderatorului Patton Oswalt la evenimentul de la Hollywood, potrivit Hollywood Reporter.

La eveniment au participat și membri din echipa de distribuție: Caleb McLaughlin, Joseph Quinn, Jamie Campbell Bower, Priah Ferguson și Eduardo Franco. Matt Duffer a declarat că sunt puțini cei care știu cum se va încheia serialul Stranger Things și că directorii au fost emoționați.

“I-am făcut pe directorii noștri să plângă, ceea ce mi s-a părut a fi un semn bun. Singurele alte dăți în care i-am văzut plângând au fost la ședințele de buget”, a spus amuzat Matt Duffer, potrivit sursei citate.

Producătorul de film Ross Duffer a dezvăluit că sezonul 5 din Stranger Things va fi un punct culminant al tuturor sezoanelor și că are câte puțin din fiecare. Potrivit spuselor sale, în punctul final, personajele își vor completa caracterele, și tot ceea ce a rămas nerezolvat va avea o finalitate.

Stranger Things – un serial fenomen pe Netflix

Stranger Things este un serial tv american științifico-fantastic creat de frații Matt și Ross Duffer și produs de Camp Hero Productions și 21 Laps Entertainment pentru platforma de streaming Netflix.

Primul sezon a fost lansat pe Netflix pe 15 iulie 2016, al doilea pe 27 octombrie 2017, al treilea pe 4 iulie 2019, iar al patrulea pe 27 mai 2022.

Povestea se desfășoară în orașul fictiv Hawkins, Indiana, în anii 1980 și se concentrează asupra dispariției misterioase a unui copil. În același timp, într-un laborator secret, un cercetător este victima unei creaturi înfricoșătoare.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top