Connect with us

newspass.ro

Casa Albă pregătită de sărbători. Cum a decorat-o, anul acesta, Prima Doamnă a Americii

Casa Albă pregătită de sărbători. Cum a decorat-o anul acesta Prima Doamnă a Americii

Media

Casa Albă pregătită de sărbători. Cum a decorat-o, anul acesta, Prima Doamnă a Americii

Sursa Foto: ABC17 NEWS

Casa Albă pregătită de sărbători. Cum a decorat-o, anul acesta, Prima Doamnă a Americii

Jill Biden, prima doamnă a Americii a finalizat decorul de sărbători de la Casa Albă. A devenit o tradiție ca soția președintelui SUA să se ocupe de acest aspect în perioada premergătoare sărbătorilor. Decorațiunile de Crăciun au fost au fost alese de către Jill Biden și inaugurate, mai apoi, în prezența Gărzii Naționale. Soția președintelui American a optat pentru un decor simplu, dar elegant, cu 77 de brazi, sub tema Noi, poporul, pe care a ales-o în urmă cu câteva luni, potrivit NPR. La Casa Albă se simte deja apropierea Crăciunului.

Casa Albă – îmbrăcată în haine de sărbătoare

Casa Albă a fost decorată într-o săptămână cu ajutorul a peste 150 de voluntari care au respectat indicațiile primei doamne.

Sursa Foto: Media NPR

Spre deosebire de Melania Trump, Jill Biden a optat pentru culori, brazi fiind împodobiți cu globuri multicolore, ceea ce exprimă veselia. 77 de brazi au fost decorați pentru sărbătorile de iarnă din acest an. Prima doamnă a Americii a avizat decorațiunile și ghirlandele luminoase care au fost inaugurate în prezența Gărzii Naționale, conform tradiției.

Sursa Foto: Media NPR

Tema din acest an, aleasă cu grijă de către Jill Biden, cu câteva luni în urmă a fost: Noi, oamenii.

“Valorile care ne unesc pot fi găsite peste tot în jurul nostru, credința în posibilități, optimism și unitate. Încăpere cu încăpere am reprezentat ceea ce ne aduce împreună în timpul sărbătorilor”, a declarat prima doamnă a Americii.

Sursa Foto: Media NPR

Reprezentanții biroului primei doamne au anunțat că în jurul Casei Albe sunt 77 de brazi de Crăciun, 25 de coronițe de brad și peste 83.000 de luminițe de sărbători. În acest an, tradiționala Casă Albă din turtă dulce încorporează și un model de prăjitură al Independence Hall din Philadelphia.

Bucătarul-patiser al Casei Albe, Susan Morisson, a dezvăluit că prăjitura cântărește 300 de kilograme, are 30 de kilograme de ciocolată și 40 de kilograme de glazură regală.

În concordanță cu tema de anul acesta, Casa Albă a expus în biblioteca sa o copie a Declarației de Independență tipărită în 1845 și dăruită ulterior Casei Albe.

Prima Doamnă a Americii a finalizat decorul de sărbători de la Casa Albă

Sursa Foto: MetroPhiladelphia

În decorul de sărbători, prima doamnă a Americii a strecurat și câteva dintre tradițiile familiei Biden. Jill Biden a atârnat de șemineul din State Dining Room, ciorapii de Crăciun a fiecărui membru al familiei. Aceștia vor fi umpluți cu o portocală – o tradiție de la bunica primei doamne.

Sursa Foto: Connecticut Public

Toate aranjamentele de Crăciun, de la Casa Albă au fost gândite și alese de către prima doamnă și amplasate de către 150 de voluntari.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top