Connect with us

newspass.ro

Casa lui Bilbo Baggings, din Stăpânul Inelelor, listată pe Airbnb

Casa lui Bilbo Baggings, din Stăpânul Inelelor, listată pe Airbnb

Business

Casa lui Bilbo Baggings, din Stăpânul Inelelor, listată pe Airbnb

Casa lui Bilbo Baggings, din Stăpânul Inelelor, listată pe Airbnb

Fanii seriei de filme Stăpânul Inelelor pot trăi ca un hobbit contra sumei de doar 5 lire pe noapte. Decorul Hobbiton din Noua Zeelandă, care l-a găzduit pe Bilbo Baggins, interpretat de actorul Martin Freeman, a apărut pe Airbnb. Casa este de obicei deschisă pentru vizitatori, costul obișnuit fiind de 225 de dolari neozeelandezi pentru o vizită de două ore. Iată că, mai nou, fanii celebrului serial vor putea înnopta pentru prima dată în decorul Hobbiton, scrie The Sun. Mai mult decât atât, oaspeții se vor bucura de un festin de seară cu multă bere la The Green Dragon Inn.

Cum poți trăi ca un hobbit cu 5 lire pe noapte

Proprietatea putea fi vizitată și până acum, dar iată că a devenit posibil un popas mai lung cu ședere peste noaptea în casa din trilogia Stăpânul Inelelor.

Sursa Foto: Larnie Nicolson

A doua zi dimineață fanii seriei de filme vor servi micul dejun la The Green Dragon Inn, într-o atmosferă de neuitat. Toate acestea sunt experiențe unice, de neratat pentru cei care au urmărit celebra trilogie.

Sursa Foto: Larnie Nicolson

Vestea cea bună vine la scurt timp după lansarea mult-așteptatului serial Amazon Prime Video Stăpânul Inelelor care va explora noi povești premergătoare cărții lui J.R.R. Tolkien The Fellowship of the Ring.

Sursa Foto: Larnie Nicolson

Printre membrii distribuției noului serial se numără Robert Aramayo, în vârstă de 27 de ani, care a interpretat versiunea tânără a personajului principal Eddard Stark în Game of Thrones, precum și Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge și Morfydd Clark.

Din distribuție fac parte, de asemenea, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers și Daniel Weyman. Totodată, în prima serie apare și comediantul Lenny Henry.

Povestea seriei Stăpânul Inelelor

Stăpânul Inelelor este considerat unul dintre cele mai bune filme SF create vreodată. Este titlul unei trilogii cinematografice care ecranizează cartea lui J.R.R. Tolkien, Stăpânul inelelor. Opera a fost publicată in 1954 și cuprinde trei părți: Frăția Inelului, Cele două turnuri și Întoarcerea Regelui.

Filmul a fost lansat pe 10 decembrie 2001 și a înregistrat încasări de peste 870 de milioane de dolari la nivel mondial. Stăpânul Inelelor a fost declarat al doilea film cu cele mai bune încasări din 2001, după Harry Potter și Piatra Filozofală, lansat în același an.

Celebrul film SF prezintă lumea Pământului de Mijloc și pe locuitorii acesteia: oameni, hobbiți, gnomi, elfi, vrăjitori și troli. Totul începe când Frodo Baggins moștenește un inel – Inelul Suprem – căutat de Lordul Întunericului Sauron. Cu ajutorul acestui inel, acesta poate pune stăpânire pe Pământul din Mijloc, motiv pentru care inelul trebuie să fie distrus.

Continue Reading

Mai multe din Business

Se citește acum

To Top