Connect with us

newspass.ro

Ce a anunțat fostul mare fotbalist Pele după ce s-a scris că este la paleative

Cum se simte fostul mare fotbalist Pele după ce s-a scris că este la paleative

Media

Ce a anunțat fostul mare fotbalist Pele după ce s-a scris că este la paleative

Sursa Foto: Public News Time

Ce a anunțat fostul mare fotbalist Pele după ce s-a scris că este la paleative

Au apărut informații despre starea de sănătate a fostului mare fotbalist Pele, după ce presa braziliană a scris că a fost mutat la paleative. Prin intermediul rețelelor de socializare, acesta a transmis că este puternic și le-a mulțumit fanilor pentru încurajări. Marele fotbalist brazilian a vrut să se știe că este optimist și că își urmează tratamentul. Potrivit The Guardian, în mediul online a apărut o avalanșă de îngrijorare după ce s-a spus că Pele a fost mutat la îngrijiri paleative și este pe moarte.

Cum se simte Pele

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a fost operat pentru o tumoră la colon în luna septembrie 2021, iar de atunci este în tratament. Recent, presa braziliană a scris că acesta a fost mutat pe secția de paleație a spitalului în care este internat și că este pe moarte. Pele a aflat despre aceste zvonuri și a postat un mesaj pe Instagram în care a anunțat că este puternic și optimist, rugându-i pe fanii săi să fie la fel.

“Vreau ca toată lumea să rămână calmă și pozitivă”, a scris Pele pe Instagram.

Pentru a arăta tuturor că nu minte, Pele a publicat cel mai recent raport medical de la spitalul în care este internat. În document, medicii de la spitalul Albert Einstein din Sao Paolo precizează că pacientul se află în stare stabilă.

Fiica fostului mare fotbalist a reacționat cu privire la zvonurile conform cărora tatăl ei este pe moarte. Presa braziliană a scris că Pele se află în stare gravă după ce chimioterapia nu mai are rezultate în favoarea lui. Flavia Nascimento a declarat că informația este eronată.

“A fost nedrept să se spună că este în fază terminală, că este sub îngrijire paleativă. Credeți-ne: nu este așa”, a declarat fiica lui Pele pentru Globo TV.

Potrivit spuselor sale, în cazul tatălui ei, cancerul nu a intrat complet în remisie, dar tratamentul a fost ajustat. Momentan Pele se află internat din cauza unor probleme respiratorii, a completat Kely, o altă fiica a fostului mare fotbalist.

“E bolnav, e bătrân, dar în acest moment este tratat pentru o infecţie respiratorie, iar când se va face bine va reveni acasă”, a precizat Kely.

Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Pele

Spitalul Albert Einstein din Sao Paolo au refuzat să confirme informațiile potrivit cărora Pele se află sub îngrijire paleativă. Potrivit The Guardian, anterior, ziarul brazilian Folha de S.Paulo a relatat că Pelé primește îngrijiri paleative după ce nu a mai răspuns la tratamentul de chimioterapie pentru cancerul de colon.

Un raport medical publicat pe 3 decembrie arată că Pele este sub tratament cu antibiotice pentru o infecție respiratorie, starea sa fiind stabilă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pelé (@pele)

Pele este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile. A devenit celebru pe plan internațional la vârsta de 17 ani când a marcat șase goluri pentru Brazilia la Cupa Mondială din 1958.

S-a retras din fotbal în 1977, iar în ultimii ani s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. În luna septembrie a anului trecut, 2021, fostul mare fotbalist a fost diagnosticat cu cancer la colon.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top