Connect with us

newspass.ro

Cea mai bătrână pisică din lume a intrat în Cartea Recordurilor. Are 27 de ani

Cea mai bătrână pisică din lume a intrat în Cartea Recordurilor. Are 27 de ani

World

Cea mai bătrână pisică din lume a intrat în Cartea Recordurilor. Are 27 de ani

Sursa Foto: Cats Protection/Guinness World Records

Cea mai bătrână pisică din lume a intrat în Cartea Recordurilor. Are 27 de ani

Se spune că pisicile au 9 vieți, dar iată că există una care are o singură viață și lungă. Flossie are 27 de ani, echivalentul a 120 de ani umani. Pisica trăiește în Anglia și a intrat joi, 24 noiembrie, în Cartea Recordurilor. Ea a primit titlul de cea mai bătrână pisică vie din întreaga lume. Cea mai bătrână pisică care a trăit vreodată se nume Creme Puff și a murit la vârsta de 38 de ani și 3 zile, pe 6 august 2005. Potrivit CNN, Flossie a surzit și nu mai vede bine, însă este perfect sănătoasă.

Cea mai bătrână pisică din lume a intrat în Cartea Recordurilor

Flossie a primit titlul de cea mai bătrână pisică din lume, ea având 27 de ani, echivalentul a 120 de ani umani. Pisica britanică a primit joi recunoașterea oficială din partea Guiness World Records, potrivit unui comunicat de presă. Stăpânii ei au spus că dintotdeauna au simțit că este o pisică specială, dar nu se așteptau că va intra în Cartea Recordurilor. Ei au descris-o ca fiind dulce și afectuoasă în ciuda vârstei înaintate.

Sursa Foto: Sursa Foto: Cats Protection/Guinness World Records

Flossie nu a avut o familie mereu și de-a lungul timpului a schimbat mai multe locuințe. Când avea câteva luni de viață a fost adoptată de un angajat al spitalului Merseyside din Liverpool alături de care a trăit 10 ani. Apoi stăpânul ei a murit, iar Flossie a fost adoptată de sora acestuia. După alți 14 ani, când și aceasta a murit, pisica a fost preluată de fiul ei care a ținut-o trei ani. În cele din urmă, Flossie a ajuns la centrul Cats Protection de unde a fost luată de către actuala ei stăpână, Vicki Green.

“Am știut de la început că Flossie este o pisică specială, dar nu mi-am imaginat că voi împărți casa cu deținătorul unui record mondial”, a spus Vicki Green.

Cei de la centrul pentru protecția pisicilor au dezvăluit că în general oamenii caută să adopte felinele tinere, nicidecum pe cele trecute de 10 ani. Iată că Flossie este, cu adevărat, o pisică specială și norocoasă care și-a găsit o nouă familie iubitoare.

Cea mai bătrână pisică care a trăit vreodată. Secretul longevității

Potrivit informațiilor oficiale din Cartea Recordurilor, cea mai bătrână pisică care a trăit vreodată se numea Creme Puff și a ajuns la vârsta de 38 de ani și 3 zile. Creme a murit pe 6 august 2005. Întrebat care a fost secretul longevității sale, stăpânul a relatat într-un interviu care era meniul lui Creme Puff. Astfel, se pare că aceasta iubea să mănânce hrană uscată pentru pisici, în completare cu broccoli, ouă, șuncă de curcan, cafea cu frișcă și, o dată la două zile, o picătură de vin roșu.

Bărbatul susține că tocmai acest din urmă element a ținut-o atât de mult în viață, făcându-i să circule sângele prin artere. Creme Puff a avut parte de tot confortul în casa în care a locuit, pentru că stăpânii ei au transformat garajul într-un cinema care rula documentare despre natură, pentru pisici. S-a bucurat de aer liber și de toată atenția familiei ei cuvântătoare.

Continue Reading

Mai multe din World

Se citește acum

To Top