Connect with us

newspass.ro

Cele mai populare atracții turistice din Londra, de Crăciun

Discover

Cele mai populare atracții turistice din Londra, de Crăciun

Targ de Craciun in Londra Sursa Foto: The Telegraph

Cele mai populare atracții turistice din Londra, de Crăciun

Se spune că nicăieri în lume nu se simte spiritul sărbătorilor mai tare decât în Londra. Pentru cei care vor să petreacă un altfel de Crăciun, există o serie de atracții numai bune de bifat în capitala Angliei și a Regatului Unit. HelloMagazine a creat un ghid cu cele mai bune lucruri de făcut în Londra de sărbătorile de iarnă. Sugestiile jurnaliștilor britanici îi vizează atât pe copii, cât și pe adulți.

Atracții de bifat în Londra de Crăciun

Patinoarul Somerset House este cel mai popular patinoar din Londra, destinația perfectă de iarnă, care găzduiește un brad frumos împodobit cu o înălțime de 12 metri. Grădinile botanice regale din Kew sunt o altă variantă pentru iubitorii sărbătorilor de iarnă. Peisajul din patrimoniul mondial UNESCO strălucește datorită milioanelor de luminițe festive și este deschis publicului până pe 8 ianuarie 2023.

Somerset House Sursa Foto: secretldn

Pentru ce care vor să simtă diferit atmosfera de sărbătoare există spectacolul clasic de Crăciun, Spărgătorul de nuci, susținut de Baletul Național Englez. Ceaiurile festive, servite la amiază, sunt o opțiune tradițională de sărbătorile de iarnă în Londra. Mergeți la The Guardsman, din Westminster. Se fac rezervări, iar ceainăria este deschisă de miercuri până duminică, de la ora 12.00 la 17.00. Prețul unui bilet este de 65 de lire de persoană. În preț este inclus un pahar de șampanie Perrier-Jouët Grand Brut sau un cocktail de Crăciun.

Targ de Craciun in Londra Sursa Foto: The Telegraph

Târgurile de Crăciun sunt, de departe, cele mai mari atracții de Crăciun, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Există Târgul de Crăciun din Hyde Park, Southbank, de-a lungul râului Tamisa, Selfridges, și târgul de Crăciun din Covent Garden. La Covent vă puteți plimba printr-o pădure spectaculoasă de brazi de Crăciun.

Gradina Covent Sursa Foto: Covent Garden

Totodată aveți la dispoziție piețele de Crăciun din Leicester Square, Borough Markets, London Bridge, Greenwich, Kingston și Kings Cross.

Bowling cu spiridușii lui Moș Crăciun

La Westfield London găsiți cele mai inedite idei de cadouri pentru cei dragi, iar la Shepherd’s Bush puteți juca bowling cu spiridușii lui Moș Crăciun. Tot în zonă, dacă aveți chef de puțină mișcare fizică, puteți ieși la patinoarul din Winter Willage.

Iubitorii cântecelor de Crăciun sunt invitați la un spectacol deosebit de colinde oferit de Royal Albert Hall, cu participarea mai multor orchestre celebre.

Londra în sine este o atracție de sărbători datorită luminilor care creează o atmosferă feerică. Oxford Street este una dintre cele mai frumos decorate zone.

castelul windsor

Castelul Windsor Sursa Foto: townandcountrymag

Nu ratați un tur al castelului Windsor de unde puteți vedea și magnificul molid norvegian de 6 metri înălțime din St. George’s Hall.

Iubitorii de animale sunt așteptați la Grădina Zoologică din Londra de unde puteți trimite scrisori direct către Moș Crăciun.

Continue Reading

Mai multe din Discover

Se citește acum

To Top