Connect with us

newspass.ro

Celine Dion a anunțat că amână/anulează concertele din Europa

Celine Dion a anunțat că amână/anulează concertele din Europa

Media

Celine Dion a anunțat că amână/anulează concertele din Europa

Sursa Foto: CNN

Celine Dion a anunțat că amână/anulează concertele din Europa

Vești proaste pentru fanii artistei Celine Dion care au cumpărat bilete pentru unul dintre concertele sale din turneul Courage World Tour. Printr-un mesaj postat pe Facebook, diva a anunțat că va amâna/anula o serie din aceste spectacole. Nu este prima dată când Celine Dion recurge la această măsură. Acum se pare că este vorba despre faptul că artista are probleme de sănătate. Potrivit TimesofMalta, artista a anulat opt concerte și a reprogramat altele 23 din turneul său în Europa. Celion Dion nu i-a lăsat pe fani ei fără explicații pentru această decizie.

Celine Dion își amână/anulează o serie de concerte din Europa

Artista a postat o înregistrare video pe Facebook unde a dat vestea tuturor fanilor care așteptau să o vadă concertând. Celine Dion a dezvăluit că suferă de o tulburare neurologică foarte rară care au forțat-o să-și modifice activitatea artistică. Astfel, echipa artistei a anunțat că 23 de concerte europene programate pentru februarie aprilie 2023 vor fi amânate pentru primăvara lui 2024. În același timp, opt concerte care urmau să aibă loc în vara anului 2023 au fost anulate.

Din nefericire, celebra artistă de renume mondial se confruntă cu probleme de sănătate. Celine Dion a mărturisit că suferă de o afecțiune neurologică incurabilă. Înainte de a începe pandemia de coronavirus, Celine Dion a susținut 52 de concerte în cadrul turneului Courage World Tour în America de Nord. Ulterior, în martie 2022, artista a întrerupt turneul, iar fanii așteptau revenirea ei pe scenă din 2023.

De atunci artista este sub tratament și se recuperează din cauza unor spasme musculare severe și persistente care o împiedică să cânte.

“Mă doare să vă spun că nu voi fi pregătită să îmi reiau turneul în Europa. Mi-e dor de voi, mi-e dor să fiu pe scenă, să cânt pentru voi. Întotdeauna dau 100% atunci când îmi fac spectacolele, dar acum nu mai pot face acest lucru. Pentru a vă revedea pe toţi, nu am de ales decât să mă concentrez asupra sănătăţii mele şi să sper că sunt pe drumul spre recuperare”, a anunțat Celine Dion.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

Celine Dion se află sub supraveghere medicală

Artista a dezvăluit că îi lipsește foarte mult publicul ei drag și că lucrează cu echipa medicală pentru a se pune pe picioare. Celine Dion își dorește să-și recapete puterea și capacitatea de a face din nou performanță.

Cântăreața a ținut să le mulțumească fanilor ei pentru grija pe care i-o poartă, precum și pentru încurajările transmise în spațiul virtual.

Spectacolele marca Celine Dion din primăvara anului 2023 vor fi reprogramate pentru 2024, în timp ce 8 concerte din vara anului 2023 vor fi anulate.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top