Connect with us

newspass.ro

Celine Dion exclusă din “Topul celor mai mari cântăreți” al revistei Rolling Stone’s

Celine Dion exclusă din "Topul celor mai mari cântăreți" al revistei Rolling Stone’s

Media

Celine Dion exclusă din “Topul celor mai mari cântăreți” al revistei Rolling Stone’s

Sursa Foto: Pagesix

Celine Dion exclusă din “Topul celor mai mari cântăreți” al revistei Rolling Stone’s

Celine Dion nu apare în Topul celor mai mari cântăreți, realizat de revista Rolling Stone’s și publicat în ziua de Anul Nou. Celebra artista a fost exclusă din lista care include 200 de cântăreți mari din întreaga lume, gest care i-a indignat pe mulți. Se pare că publicația a anticipat nemulțumirile. Pe listă au apărut, în schimb, nume precum Rosalia și Aretha Franklin, scrie CNN. În ultimii ani, Celine Dion s-a confruntat cu probleme grave de sănătate care au ținut-o departe de scenă. Recent diva a anunțat că anulează o parte din concertele ce urmau să aibă loc în 2023 și 2024 în cadrul turneului său european. Artista lucrează îndeaproape cu o echipă de medici pentru a se repune pe picioare. Fanii o așteaptă nerăbdători să urce, din nou, pe scenă.

Celine Dion exclusă din Topul celor mai mari cântăreți

În fiecare an, revista Rolling Stone’s realizează o listă cu cei mai mari cântăreți pe care o publică în paginile sale. De data aceasta, topul a stârnit indignare în rândul fanilor Celine Dion.

Publicată în ziua de Anul Nou, lista cuprinde mai mulți soliști de excepție, între care Rosalia și Aretha Franklin. Au existat, de asemenea, plângeri și pentru lipsa din top a artiștilor Dionne Warwick, Diana Ross și Sting.

“Cu tot respectul, neincluderea lui Celine Dion, fără îndoială cel mai bun tehnician vocal din toate timpurile, în această listă este la limita trădării”, a scris pe Twitter producătorul, promotorul și artistul Jamie Lambert.

Se pare că publicația Rolling Stone’s a anticipat reacțiile care vor veni din partea publicului și a specialiștilor.

“Înainte de a derula și comenta, rețineți că aceasta este lista celor mai mari cântăreți, nu lista celor mai mari voci. Talentul este impresionant, geniul este transcendent”, a transmis Rolling Stone’s.

Celine Dion anulează/amână mai multe concerte din turneul său european

Celine Dion se confruntă cu probleme grave de sănătate. În urmă cu câteva săptămâni, artista a anunțat că anulează/reprogramează o serie de concerte. Este vorba despre concertele din turneul său european.

Diva a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică ce o împiedică să cânte așa cum și-a obișnuit fanii din întreaga lume.

Aceasta suferă de o afecțiune numită sindromul stiff-person. Este vorba despre un sindrom rar și progresiv care afectează sistemul nervos, în special creierul și măduva spinării.

Echipa lui Celine Dion a anunțat că 23 dintre concertele europene programate pentru februarie-aprilie 2023 vor fi amânate. Acestea ar urma să aibă loc în primăvara anului 2024.

Pe de altă parte, opt dintre concertele divei, care urmau să aibă loc în vara acestui an, au fost anulate, spre dezamăgirea fanilor.

Celine Dion se află sub supraveghere medicală. Ea lucrează cu o echipă de specialiști pentru a reveni la o stare de sănătate care să îi permită să-și desfășoare activitatea.

Celine Dion a susținut 52 de concerte în cadrul turneului Courage World Tour, în America de Nord, înainte de pandemie. În martie 2022, aceasta a anunțat că întrerupe turneul și că va reveni cu alte detalii pentru fanii ei din toată lumea.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top