Connect with us

newspass.ro

Cine este Marius Buga – Pro TV condamnă ferm comportamentul. Jurnalistul suspendat

Cine este Marius Buga - Reporterul Pro TV este cercetat penal

Media

Cine este Marius Buga – Pro TV condamnă ferm comportamentul. Jurnalistul suspendat

Cine este Marius Buga – Pro TV condamnă ferm comportamentul. Jurnalistul suspendat

09Marius Buga este unul din cei mai cunoscuți reporteri Pro TV. Acesta are o experiență foarte mare în jurnalism și este o figură familiară telespectatorilor care urmăresc Știrile Pro TV. A început ca reporter la stația Pro TV locală și ulterior a început să scrie și pe site-ul stirileprotv.ro.

UPDATE 9 februarie 2023, ora 12:28 – Pro TV condamnă ferm comportamentul

„PRO TV condamnă ferm comportamentul imoral și ilegal de care a fost acuzat angajatul nostru, Marius Buga. Având în vedere evoluția anchetei și prevederile legale în vigoare, contractul de muncă al acestuia a fost suspendat. Protecția minorilor este una dintre responsabilitățile noastre cheie, ca adulți și părinți, și credem că societatea poate evolua doar dacă avem grijă de copiii noștri.”

Pro Tv reacționează astăzi a doua oară în cazul lui Marius Buga. Postul de televiziune a emis un comunicat din presă prin care anunță condamnarea fermă a comportamentului de acest gen și suspendă contractul de muncă a lui Buga.

Update, 8 februarie 2023, ora 11:36 – Jurnalistul Pro TV, Marius Buga, a fost reținut de autorități pentru 24 de ore în noaptea de 7 spre 8 februarie. Reporterul este acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor. Surse judiciare spun că băiatul are 16 ani și este dintr-un centru de plasament. Procurorii vor audia mai multe persoane pentru a verifica dacă au fost și alte victime.

Update, 7 februarie 2023, ora 20:18 – Colegii săi de la redacția site-ului targovistenews.ro îl apără pe corespondentul Pro TV. Aceștia au fost contactați de EVZ și au declarat că:

„Nu sunt elemente care sa susțină o asemenea reclamație. Cercetările vor arată adevarul”, e poziția oficială a site-ului de știri locale.

Cine este victima?

Victima lui Marius Buga ar fi un minor, băiat, în vârstă de 16 ani care ar fi internat într-un centru de plasament. Sursele locale afirmă că acesta l-ar fi cunoscut pe reporterul Pro TV în timpul unui reportaj făcut la cămin.

Cine este Marius Buga este reporter Pro TV și are un site local de știri

Marius Buga este cercetat într-un dosar ce implică un minor

Marius Buga este cercetat într-un dosar ce implică un minor. FOTO: Instagram

Marius Buga este unul din cei mai îndrăgiți reporteri locali ai Pro TV. Corespondentul este deseori prezent în jurnalele Știrilor Pro TV și chiar și în jurnalul principal de la ora 19:00. Din anul 2020 acesta activează și pe site-ul știrileprotv.ro. Buga deține și un site de știri locale din Târgoviște pe care postează frecvent articole.

În 2009 Marius Buga a devenit subiect de știri după ce a fost agresat de șeful ISU Dâmbovița. Reporterul Pro TV documenta o știre legată de un incendiu la care pompierii au ajuns cu întârziere, iar dezvăluirile pe care le-a făcut acesta despre eveniment au deranjat la nivelul conducerii ISU Dâmbovița.

Buga a fost chemat la acea vreme în biroul șefului ISU care s-a enervat la culme din cauza întrebărilor adresate de reporter, motiv pentru care l-a agresat și i-a spart camera corespondentului Pro TV.

Reporterul Pro TV ar fi cercetat penal

Marius Buga ar fi cercetat penal de autorități într-un dosar ce implică un minor. Acesta a fost convocat, astăzi, 7 februarie la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Reporterul Pro TV ar avea calitatea de suspect în dosar. Din comunicatul emis de parchet nu s-au făcut mai multe precizări.

Pro TV a transmis în urmă cu o oră un comunciat de presă cu privire la situația lui Marius Buga.

„Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală.

Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei.

Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!” a transmis Pro TV către newspass.ro.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top