Connect with us

newspass.ro

Cine este și care este povestea tinerei desemnată Miss Univers 2023

Cine este și care este povestea tinerei desemnată Miss Univers 2023

Media

Cine este și care este povestea tinerei desemnată Miss Univers 2023

Sursa Foto: Washington Post

Cine este și care este povestea tinerei desemnată Miss Univers 2023

A fost desemnată câștigătoarea ediției cu numărul 71 a concursului de frumusețe Miss Univers care s-a desfășurat sâmbătă, 14 ianuarie 2023. Norocoasa este reprezentanta Statelor Unite ale Americii, o tânără pe nume R’Bonney Gabriel. Este vorba despre prima femeie filipinezo-americană care a câștigat titlul de Miss Statele Unite. În finala Miss Univers, Gabriel a concurat împotriva Amandei Dudamel din Venezuela și Andreinei Martinez din Republica Dominicană, scrie CNN. La finalul competiției, Gabriel a fost încoronată, spre marea bucurie a celor care au susținut-o.

Miss Univers 2023

Bonney Gabriel, din Statele Unite, a fost încoronată sâmbătă seară în cadrul celei de-a 71-a ediție a Miss Univers. Gabriel, care anul trecut a devenit prima filipinezo-americană care a câștigat Miss SUA, a luat coroana în fața Amandei Dudamel din Venezuela și a Andreinei Martínez din Republica Dominicană.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MISS UNIVERSE 2023 (@rbonney_gabriel)

84 de femei din întreaga lume au participat și au sperat la coroana Miss Univers. Concursul s-a desfășurat în New Orleans, Louisiana.

Sâmbătă, 14 ianuarie 2023 a fost ultima zi a competiției. Rând pe rând eliminările au dus în punctul în care au rămas doar două pretendente.

Noutatea de anul acesta a constat în faptul că au participat nu doar fete tinere, ci și femei și mame.

Marea câștigătoare le-a recomandat organizatorilor să mărească limita de vârstă a concurentelor.

“În ceea ce mă privește, aș vrea să văd o creștere a vârstei, pentru că am 28 de ani. Și aceasta este cea mai mare vârstă pentru a concura. Și cred că este un lucru frumos. Citatul meu preferat este “dacă nu acum, atunci când?”. Pentru că, în calitate de femeie, cred că vârsta nu ne definește. Nu este mâine, nu este ieri – este acum. Timpul este acum”, a spus Miss Univers.

Cu ce se ocupă Miss Univers

Originară din Huston, tânăra desemnată Miss Univers este model, designer de modă și instructor de cusut, foarte preocupată de mediul înconjurător. Tânăra de 28 de ani predă cursuri de cusut femeilor care au supraviețuit traficului de persoane și violenței domestice. Ea este de părere că e foarte important ca fiecare dintre noi să investească în ceilalți și să își folosească talentul pentru a face diferența.

În acest an, Miss Univers a fost organizat de către JKN Global Group PCL, o companie de distribuție media cu sediul în Thailanda. În luna octombrie 2022, Organizația Miss Universe a fost cumpărată de către magnatul și avocatul Anne Jakkaphong Jakrajutatip pentru 20 milioane de dolari.

Ea este femeie transgender și o apărătoare a drepturilor transsexualilor, prima femeie care cumpără această organizație.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top