Connect with us

newspass.ro

Cine este soția lui Lionel Messi. Cei doi s-au căsătorit în 2017

Cine este soția lui Lionel Messi. Cei doi s-au căsătorit în 2017

Media

Cine este soția lui Lionel Messi. Cei doi s-au căsătorit în 2017

Sursa Foto: CheatSheet

Cine este soția lui Lionel Messi. Cei doi s-au căsătorit în 2017

Lionel Messi este unul dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii, din toate timpurile. Argentinianul nu are doar o carieră de succes, ci și o familie de succes, o soție devotată și trei băieți norocoși să-l aibă tată. Leo și Antonela, pentru că așa se numește partenera sa de viață, s-au căsătorit în 2017. Povestea lor de dragoste pare desprinsă din filme și este exemplul că distanța nu poate împiedica doi oameni să se iubească, scrie People. Starul argentinian și actuala lui soție s-au cunoscut în copilărie, dar Messi a fost nevoit să plece din țară pentru a-și urma visul în fotbal.

Povestea de dragoste dintre Antonella Roccuzzo și Lionel Messi

Lionel Messi și Antonella Roccuzzo s-au cunoscut în copilărie, în orașul lor natal, Rosario, din Argentina. Ulterior, când Messi a ajuns la vârsta adolescenței, s-a mutat în Spania pentru a urma o carieră în fotbal. Cei doi s-au reunit în 2005 când Antonella a rămas fără cea mai bună prietenă. Este vorba despre Ursula Notz care a murit în urma unui accident de mașină. Când a aflat vestea, Messi s-a întors în Argentina pentru a o consola pe cea care urma, peste ani, să-i devină soție.

Messi și Antonella s-au căsătorit în 2017, când erau deja părinții a doi băieți. La un an după nuntă, soția fotbalistului a dat naștere celui de-al treilea copil al cuplului, tot un băiețel.

Cei doi îndrăgostiți au reușit să păstreze relația frumoasă în ciuda trecerii timpului și a distanței care, de multe ori, a stat între ei. Antonella este cea mai mare susținătoare a lui Messi. Merge, ori de câte ori poate, împreună cu băieții ei, la meciurile lui Messi și îi este aproape la bine și la greu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

La rândul său, fotbalistul are numai cuvinte de laudă despre partenera sa de viață, femeia care i-a dăruit trei copii.

“Soția mea are foarte multe calități. Admir cu adevărat modul în care se descurcă în viața de zi cu zi, este mereu binedispusă și abordează problemele în mod admirabil. Antonella este extrem de inteligentă și bine închegată în toate aspectele vieții”, a declarat Messi într-un interviu pentru FC Barcelona.

Antonella Roccuzzo este model și femeie de afaceri

De-a lungul timpului soția lui Messi a lucrat ca model cu mai multe branduri și companii de fitness și nu numai. Antonella nu are cont de Twitter și Facebook Vanity Fair Espana notează că soția lui Messi a făcut facultatea în Argentina. Antonella s-a specializat în științe umaniste și sociale la Universitatea Națională din Rosario, iar mai apoi a făcut studii în stomatologie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Din dragoste pentru partenerul ei de viață, Antonella ar fi decis să renunțe la tot pentru a se muta mai aproape de Messi.

Nunta celor doi a avut loc la un cazinou din orașul lor natal. A fost supranumită nunta secolului pentru că adunat nume mari din fotbal și nu numai. Au fost prezenți la marele eveniment Shakira și partenerul ei de atunci, Gerard Pique.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top