Connect with us

newspass.ro

Cine va prezenta Gala Premiilor Grammy 2023

Cine va prezenta Gala Premiilor Grammy 2023

Media

Cine va prezenta Gala Premiilor Grammy 2023

Cine va prezenta Gala Premiilor Grammy 2023

Gala Premiilor Grammy reprezintă unul dintre cele mai mari evenimente dedicate artiștilor internaționali. Premiile Grammy sunt prezentate anual de către Academia Națională a Artelor și Științelor de Înregistrări. Spectacolul este unul dintre cele mai mari, cu decernări de premii desfășurate anual în Statele Unite ale Americii. Ceremonia se desfășoară, de obicei, în luna februarie și este echivalentul industriei americane de înregistrări la premiile Oscar pentru industria filmului. Organizatorii au anunțat cine este cel ce va prezenta evenimentul în 2023. Se pare că este vorba despre aceeași vedetă care a fost la cârma galei și în anii trecuți, scrie Usatoday.com.

Gala Premiilor Grammy 2023

Pentru al treilea an consecutiv, Trevor Noah a obținut rolul de prezentator al Premiilor Grammy 2023. Evenimentul va avea loc la începutul anului 2023 în Los Angeles, după ce în 2021 s-a desfășurat în Las Vegas. Comediantul a renunțat recent la postul de prezentator al emisiunii The Daily Show de la Comedy Central și a fost invitat să fie maestru de ceremonie la Premiile Grammy.

Cine va prezenta Gala Premiilor Grammy 2023

Sursa Foto: CNN

Anul acesta ceremonia a avut loc pentru prima dată în Las Vegas și a adus în fața publicului foarte mulți veterani ai industriei, dar și artiști în devenire, pe parcursul celor 3 ore și jumătate de emisie. A fost primul an în care evenimentul s-a desfășurat în condiții normale, după pandemie.

În 2021 evenimentul premiile Grammy a avut loc în aer liber, în centrul orașului Los Angeles.

“Unul dintre lucrurile pe care le prefer la Premiile Grammy este că e unul dintre puținele locuri în care poți vedea artiștii în starea lor naturală, cântând muzică live…o plăcere. Dezvolți o apreciere profundă pentru ce fac acești oameni, dincolo de muzica lor”, a declarat Trevor Noah.

Gala premiilor Grammy 2023 va avea loc pe 5 februarie în Los Angeles, la Crypto.com Arena. Este vorba despre o sală de spectacole cunoscută și sub numele de Staples Center. Ceremonia va fi difuzată în direct pe postul de televiziune CBS, dar și pe platforma Paramount+.

Nominalizări Grammy 2023

La începutul lunii decembrie, organizatorii galei Premiilor Grammy au anunțat care sunt nominalizările pentru această ediție. Ei bine, se pare că cele mai multe nominalizări au ajuns la Beyonce care l-a egalat astfel pe soțul ei, Jay-Z în clasamentul artiștilor cu cele mai multe nominalizări la Grammy.

Cine va prezenta Gala Premiilor Grammy 2023

Sursa Foto: CNN

Până acum organizatorii nu au dezvăluit care sunt starurile ce vor participa la ceremonia de decernare a Premiilor Grammy în 2023. Cert este că, artiștii nominalizați vor susține un recital pe scenă, în fața spectatorilor și a telespectatorilor, pentru că evenimentul va fi transmis live la tv.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top