Connect with us

newspass.ro

Contact și echipă

Salut! Noi suntem redacția newspass.ro și ne bucurăm să te cunoaștem. Ne poți contacta oricând folosind datele de mai jos și dacă ești martorul unui eveniment care poate deveni o știre, în special din afara României, nu ezita să ne transmiți imaginile foto sau video pe WhatsApp sau email, sau să ne scrii.

Contact redacție

Un coleg newspass.ro este mereu atent la mijloacele noastre de contact. Ne poți suna, scrie, trimite imagini sau sugestii folosind cu încredere datele de mai jos:

  • Telefon / WhatsApp: +40721.485.485
  • Email: redactia@newspass.ro
  • Drept la replică: redactia@newspass.ro

Ai sesizat o eroare? Ne poți scrie pe adresa de email eroare@newspass.ro

Echipa noastră

Redactor șef
Emanuela Ursu
Email: emanuela@newspass.ro

Redactori
Beatrice Stan
Daniel Boboiceanu
Maria Petrache
Walter Atanasie

Publisher
Adrian Vrauko
Email: adrian@newspass.ro

Departamentul Juridic
În cazul în care ai o solicitare de ordin juridic te rugăm să ne contactezi pe adresa: redactia@newspass.ro. Site-ul nostru este reprezentat juridic de domnul avocat Robert Florin Ciurea ce poate fi contactat la adresa office@avciurea.ro (strict pentru probleme juridice).

Reprezentare legală
newspass.ro este administrat și deținut de GATE ONLINE SRL, ce poate fi identificată cu codul fiscal RO44897812, înregistrată la ONRC București sub numărul J40/15839/2021, având sediul social în București, sectorul 3, strada Liviu Rebreanu, numărul 46-58, bloc Troson III, scara E, Etaj 11, apartament 111, camera 5.

To Top