Connect with us

newspass.ro

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United

Business

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United

Sursa Foto: Sky Sports

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United. Celebrul fotbalist în vârstă de 37 de ani a criticat antrenorul și conducerea clubului și a rupt contractul. Înțelegerea lui Ronaldo cu Manchester United era valabilă până în vara anului 2023. Fotbalistul a revenit la club la începutul sezonului trecut, în care a fost golgheter, cu 18 goluri. În acest sezon, Cristiano Ronaldo a jucat 16 meciuri oficiale, a marcat 3 goluri și a dat două pase decisive, potrivit Sport.optus.

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United

Ronaldo a părăsit clubul Manchester United după un interviu exploziv în care a criticat antrenorul și conducerea clubului. Manchester United a ajuns la un acord cu Ronaldo în privința rezilierii contractului său la Old Trafford. Săptămâna trecută, United a demarat procesul legal împotriva celui mai bine plătit jucător al său, care ar fi încălcat contractul. Totul a pornit de la un interviu extrem de critic al lui Ronaldo pentru Piers Morgan.

Astfel s-a încheiat prematur a doua perioadă petrecută de Ronaldo la Manchester United. În mod normal, contractul său se finaliza în vara anului 2023, cu posibilitatea de prelungire.

Într-o declarație publicată în dimineața zilei de miercuri, clubul Manchester United a confirmat ruperea legăturii cu Ronaldo și i-a urat succes pe mai departe:

“Cristiano Ronaldo va părăsi Manchester United de comun acord, cu efect imediat. Clubul îi mulțumește pentru contribuția sa imensă în cele două perioade petrecute pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de apariții, și îi dorește lui și familiei sale succes în viitor”, a transmis Manchester United.

Conducerea clubului a ținut să precizeze că atenția este îndreptată spre progresul echipei conduse de Erik ten Hag pentru a obține cât mai multe rezultate pe teren.

Cristiano Ronaldo a criticat, în termeni duri, clubul Manchester United

Într-un interviu pentru Piers Morgan, celebrul fotbalist a vorbit în termeni duri, critici despre conducerea clubului Manchester United și despre antrenorul Erik ten Hag. Portughezul a spus că celor din familia Galzer nu le pasă de club și că Manchester United este un club de marketing. El a transmis că fanii merită să știe adevărul și că jucătorii vor tot ceea ce este mai bun pentru club.

“Celor din familia Glazer nu le pasă de club… sport profesionist. După cum ştiţi, Manchester United e un club de marketing. Vor primi bani din marketing-sport, nu prea le pasă, după părerea mea”, a spus Ronaldo.

Atacantul s-a pronunțat în termeni duri cu privire la tehnicianul echipei despre care a spus că nu îl respectă. Ronaldo este de părere că Manchester United l-a trădat și că l-a scos drept oaia neagră. Fotbalistul spune că s-a simțit nedorit în această echipă, atât în sezonul trecut, cât și acum.

“Am fost scos oaia neagră. Nu îl respect pe Ten Hag pentru că nici el nu mă respectă. Clubul a încercat să mă forţeze să plec. Nu doar managerul, dar şi alte persoane de la club. Mă simt trădat. Am simţit că unii oameni nu m-au vrut aici”, a spus Ronaldo pentru Piers Morgan.

În prezent Ronaldo se află la Cupa Mondială cu Portugalia și va juca în calitate de jucător neafiliat. Probabil în ianuarie își va alege un nou club unde să performeze.

Continue Reading

Mai multe din Business

Se citește acum

To Top