Connect with us

newspass.ro

Cum arată vilele lui Mark Zuckerberg. Miliardarul este un iubitor al naturii

casa mark zuckerberg

Media

Cum arată vilele lui Mark Zuckerberg. Miliardarul este un iubitor al naturii

Mark și Priscilla Zuckerberg Sursa Foto - People

Cum arată vilele lui Mark Zuckerberg. Miliardarul este un iubitor al naturii

Mark Zuckerberg este unul dintre cei mai bogați oameni din lume și nu este de mirare că deține mai multe locuințe și terenuri în zone superbe. Co-fondatorul și președintele rețelei Facebook locuiește împreună cu soția și copiii lui. Potrivit The Sun, omul de afaceri deține mai multe case în California, cu facilități deosebite. Totodată, Zuckerberg a cumpărat terenul în apropierea plajei Pilaa Beach, pe coasta de nord a Insulei Kauai din Hawaii.

Cum arată casele lui Mark Zuckerberg

Miliardarul deține proprietăți impresionante și plaje din Hawaii, susținând că va ajuta la conservarea zonelor naturale din jurul caselor lor. La finalul anului trecut, CEO-ul Meta a fost criticat pentru că a mai cumpărat câteva hectare la proprietatea sa din Hawaii. Oamenii din comunitate se tem că vor fi înlocuiți și l-au acuzat de neocolonialism.

Sursa Foto: SFGATE

Mark Zuckerberg deține mai multe case în California, între care una pe care a cumpărat-o cu 7 milioane de dolari în Crescent Park în 2011.

Potrivit CNBC, casa a fost dotată cu un asistent inteligent artificial făcut la comandă. Se spune că locuința face lucruri futuristice: începe lecții de mandarină imediat cum se trezesc copiii miliardarului.

Lake Tahoe Sursa Foto: Forbes.com

Casele omului de afaceri sunt diferite între ele. Două sunt situate în zona Lake Tahoe, foarte aproape de deșerturile din Nevada.

Zuckerberg mai deține o casă care are 400 de metri de mal de lac și propriul debarcader. O altă casă are 200 de metri de mal de lac și un ponton în stil marina.

Sursa Foto: musicalatina.live

Se vehiculează că miliardarul a cheltuit 59 de milioane de dolari pentru casele sale care se află una lângă cealaltă. Potrivit The Sun, casa din Palo Alto este modestă față de celelalte proprietăți pe care le deține Mark Zuckerberg.

Miliardarul ține foarte mult la viața sa privată și a cumpărat mai multe loturi de pământ din jurul caselor sale, pentru a avea parte de intimitate. Sursa citată notează că acesta plătește bani grei pentru siguranța familiei sale.

Timpul liber și-l petrece plimbându-se sau făcând surf.

Sursa Foto: The Times

Ce se știe despre familia lui Mark Zuckerberg

În spațiul public sunt foarte puține informații despre viața privată a lui Mark Zuckerberg. Acesta este căsătorit din 2012 cu Priscilla Chan, fosta lui colegă de facultate. Cei doi au împreună doi copii – pe Maxima Zuckerberg și pe August Chan.

mark priscilla zuckerberg

Mark și Priscilla Zuckerberg Sursa Foto – People

Soția miliardarului provine dintr-o familie de imigranți chinezi care au deținut restaurantul Style of Asia din Boston. Priscilla a fost crescută de bunica ei, pentru că părinții munceau 18 ore pe zi. Ea a fost votată geniul clasei, iar după liceu s-a înscris la Havard, unde l-a cunoscut pe Mark.

Priscilla și-a făcut cont de Facebook, pe 5 februarie 2004, la o zi după ce rețeaua de socializare a fost creată de către Mark Zuckerberg.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top