Connect with us

newspass.ro

Cum se simte Bruce Willis după ce a fost diagnosticat cu afazie

Cum se simte Bruce Willis după ce a fost diagnosticat cu afazie

Media

Cum se simte Bruce Willis după ce a fost diagnosticat cu afazie

Sursa Foto: Vanity Fair

Cum se simte Bruce Willis după ce a fost diagnosticat cu afazie

Bruce Willis este unul dintre cei mai mari actori din lumea-ntreagă, cu o carieră impresionantă a cărui destin s-a schimbat în urma unui diagnostic. Îndrăgitul actor, producător și cântăreț s-a retras din activitate în luna martie 2022 după ce a fost diagnosticat cu afazie. Acum actorul își petrece tot timpul acasă, în sânul familiei, împreună cu soția sa Emma Heming cu care are două fiice. Potrivit Hellomagazine, familia actorului a declarat că această afecțiune îi afectează acestuia abilitățile cognitive.

Care este starea de sănătate a actorului Bruce Willis

Îndrăgitul actor în vârstă de 67 de ani a fost nevoit să se retragă din activitate din cauza unei afecțiuni. În luna martie a acestui an, familia sa a anunțat că a fost diagnosticat cu afazie. Este vorba despre o tulburare a vorbirii care afectează exprimarea sau înțelegerea limbajului vorbit. Pacientul afazic nu mai este capabil să folosească limbajul ca simbol pentru obiecte sau pentru procesele gândirii.

Cu alte cuvinte, această afecțiune face dificilă vorbirea, citirea, înțelegerea și scrierea. Potrivit ITV, în 2018, peste 350.000 de persoane din Marea Britanie sufereau de afazie. Se estimează că una din trei persoane este afectată de această afecțiune după un accident vascular cerebral.

Vestea tristă despre Bruce Willis a fost dată fanilor actorului de către familia sa.

“Pentru fanii extraordinari ai lui Bruce, ca familie am vrut să împărtășim faptul că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive. Ca urmare a acestui lucru, Bruce se retrage din cariera care a însemnat atât de mult pentru el”, a anunțat familia actorului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Demi Moore (@demimoore)

Familia lui Bruce Willis se roagă pentru o minune de Crăciun

În această perioadă, actorul se află în sânul familiei și din păcate, starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece. O sursă apropiată familiei lui Bruce Willis a declarat pentru tabloidul american Radar Online că soția și copiii acestuia prețuiesc fiecare clipă alături de el.

“Bruce nu poate spune mare lucru şi nu pare să înţeleagă prea mult din ceea ce spun alţii. Boala de care suferă, care îi afectează capacitatea de a se exprima şi de a se mişca, a progresat”, a spus sursa potrivit Radar Online.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de tallulah (@buuski)

Aceeași sursă a dezvăluit că familia îndrăgitului actor se roagă pentru o minune de Crăciun. Bruce Willis este cunoscut mai ales pentru rolul lui John McClane în seria Die Hard. Actorul este dublu câștigător al premiului Emmy, laureat al premiului Globul de Aur și de patru ori nominalizat la premiul Saturn.

Bruce Willis a fost căsătorit cu actrița Demi Moore până în 2000, iar din 2009 este căsătorit cu fotomodelul Emma Heming. Cu prima sa soție, actorul are trei fiice, iar cu actuala soție are două fiice.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top