Connect with us

newspass.ro

Cum se simte Tom Jones după operația de înlocuire de șold

Cum se simte Tom Jones după operația de înlocuire de șold

Media

Cum se simte Tom Jones după operația de înlocuire de șold

Sursa Foto: British GQ

Cum se simte Tom Jones după operația de înlocuire de șold

Cântărețul britanic a suferit o intervenție chirurgicală de înlocuire de șold și se află în convalescență. Printr-un mesaj postat pe rețelele sociale, Tom Jones a dat asigurări că se sime bine și că va urma o perioadă lungă de recuperare. Nu este prima astfel de intervenție la care este supus artistul. În 2017 a făcut aceeași operația la celălalt picior, din cauza unor probleme mai vechi. Potrivit Standard.co.uk, cântărețul și-a asigurat fanii că operația a decurs bine și că în curând se va întoarce pe scenă.

Tom Jones a fost operat la șold

Tom Jones și-a înlocuit șoldul stâng în 2017, iar acum a suferit aceeași intervenție la șoldul drept. Artistul a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au gândit la el și i-au transmis urări de bine. El a dat asigurări că operația a decurs bine, că se simte bine și respectă indicațiile medicilor. Deocamdată se recuperează și face fizioterapie, dar este optimist că își va relua activitatea cât de repede.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sir Tom Jones (@realsirtomjones)

Fanii știau că artistul va ajunge, din nou pe mâinile medicilor. La începutul acestui an, Tom Jones a fost surprins în timp ce se deplasa cu ajutorul unui baston. Artistul a amânat operația pentru că i-a fost greu să-și facă timp, printre proiectele sale muzicale.

“Am nevoie de un șold nou. Mi-am operat șoldul stâng acum cinci ani și a funcționat foarte bine. Acum începe să se ducă șoldul drept, și am nevoie de altul. În momentul de față sunt os pe os, asta mi-a spus medicul. Mai am un turneu de făcut în America și apoi mă voi duce la operație. Nu pot acum”, spunea Tom Jones în urmă cu câteva luni la Entertainment Autumn Showcase de la ITV.

Iată că juratul The Voice a făcut acest pas și acum se află în perioada de recuperare. Problemele cu șoldul drept îi afectau activitatea artistică. Tom Jones începuse să nu mai poată performa în picioare mult timp, în ciuda eforturilor sale de a rezista cu stoicism în fața publicului.

“Voi cânta cât timp voi mai putea respira”

La împlinirea vârstei de 80 de ani, în 2020, legenda muzicală a declarat că nu îl deranjează faptul că îmbătrânește pentru că amintirile sunt extraordinare. Tom Jones a mărturisit că va continua să cânte atât timp cât va respira. El le-a mulțumit celor care au fost alături de el în cariera sa, publicului larg, dar mai ales lui Dumnezeu care i-a lăsat vocea, în ciuda trecerii timpului.

“Atât timp cât vocea este la locul ei, vreau să mă ridic să cânt live pentru oameni. Este tot ce contează”, a declarat marele Tom Jones.

De-a lungul carierei sale, artistul s-a reinventat non-stop, trecând de la pop, rock și country la gospel, soul și blues, iar mai apoi la muzică electronică și dance. A devenit una dintre cele mai mari vedete din lume, spectacolele sale fiind apreciate de starurile Elvis Presley și Frank Sinatra.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top