Connect with us

newspass.ro

Demisii în lanț la Twitter. Au plecat directorii pentru securitatea și confidențialitatea informațiilor

twitter

Business

Demisii în lanț la Twitter. Au plecat directorii pentru securitatea și confidențialitatea informațiilor

Sursa Foto: Bloomberg

Demisii în lanț la Twitter. Au plecat directorii pentru securitatea și confidențialitatea informațiilor

Compania Twitter se confruntă cu un val de demisii de când a fost preluată de omul de afaceri Elon Musk. Miliardarul a cumpărat compania pe 27 octombrie, cu 44 miliarde de dolari și deja a făcut concedieri. Musk i-a dat afară pe fostul director general Parag Agrawal și pe alți membri din conducerea de top. La scurt timp au plecat și șefii de publicitate și marketing ai Twitter. Potrivit Reuters, acum și-au dat demisia directorii pentru securitatea și confidențialitatea informațiilor.

Directorii pentru securitatea și confidențialitatea informațiilor Twitter au demisionat

Agenția de presă Reuters relatează că directorii pentru securitatea informațiilor, confidențialitate și conformitate ai Twitter au demisionat. Lea Kissner, directorul de securitate al companiei a confirmat că și-a dat demisia într-un tweet.

De asemenea, directorul pentru confidențialitate, Damien Kieran și responsabilul pentru conformitate, Marianne Fogarty, au părăsit compania.

“Directorii noştri pentru securitatea informaţiilor, confidenţialitate şi conformitate şi-au dat demisia aseară. Această ştire va fi îngropată în drama revenirii la birou. Cred că este intenţionat”, a scris un avocat al echipei de confidenţialitate a companiei, într-o notă postată pe Twitter.

Până acum compania condusă de Elon Musk nu a comentat cu privire la aceste demisii.

Musk a concediat 50% din angajații Twitter

Noul șef al Twitter a făcut restructurări masive de când a preluat compania pentru 44 miliarde de dolari. 50% din angajați au fost concediați, iar miliardarul a declarat că nu a avut de ales, potrivit BBC. Compania care avea aproximativ 7.500 de angajați la finalul lunii octombrie, a notificat prin e-mail mii de persoane, că vor fi concediate.

Twitter și-a închis temporar birourile, a dizolvat consiliul de administrație și a concediat directorul general și alți membri din managementul superior. Angajații companiei au aflat că au rămas fără job, printr-un e-mail trimis de companie.

„În efortul de a poziționa Twitter pe o cale sănătoasă, vom trece prin procesul dificil de reducere a forței de muncă vineri”, ar fi transmis compania angajaților, potrivit The New York Times.

Persoanele concediate au primit indicații cu pașii de urmat în această situație. Pentru a le asigura protecția angajaților, a sistemelor Twitter și a datelor clienților, birourile au fost închise temporar, iar accesul la insigne a fost suspendat.

Continue Reading

Mai multe din Business

Se citește acum

To Top