Connect with us

newspass.ro

Despre newspass.ro

newspass.ro este primul site din România care scrie știri exclusiv externe. Povestea noastră a început oficial pe 7 noiembrie 2022 când am lansat portalul de știri care vă propune să fiți la curent cu toate evenimentele internaționale importante.

Jurnaliștii newspass.ro fac zilnic o selecție a celor mai importante știri și evenimente internaționale din întreaga lume. Cu o documentație consisentă și folosind doar surse de încredere, știrile prezentate pe site vă prezintă spectacolul evenimentelor internațioanale.

Suntem obișnuiți să citim zilnic pe site-uri, în presă, sau să vedem în programele de știri evenimentele din România, dar lumea este în continuă mișcare și aproape toate deciziile de la nivel internațional sunt și de interes local.

Prin ochii jurnaliștilor noștri veți afla cele mai importante știri sociale și politice, vă vom ține la curent și cu evenimentele majore din țările în care există mari concentrații de cetățeni români, și vă vom delecta cu divertisment. Prin secțiunea „Discover” vă aducem în prima pagină cele mai noi descoperiri, locuri mai puțini știute, sau spectacolul naturii și al tehnologiei.

Tot pe newspass.ro veți putea urmări, în format live text, și cele mai importante evenimente din lume. Jurnaliștii noștri vă vor ține la curent cu tot ce se întâmplă, în timp real!

Ne place să credem că ne veți urmări și veți contribui și voi la conținutul editorial prin transmiterea de imagini foto sau video sau informații pe numărul nostru de WhatsApp sau pe adresa noastră de email. Găsiți toate datele noastre de contact aici.

 

To Top