Connect with us

newspass.ro

Dior și-a anunțat noul ambasador global al brandului

Dior și-a anunțat noul ambasador global al brandului

Business

Dior și-a anunțat noul ambasador global al brandului

Sursa Foto: People

Dior și-a anunțat noul ambasador global al brandului

Dior a dezvăluit care este noul ambasador global al brandului. Compania franceză de bunuri de lux va colabora cu Jimin, starul BTS, o mutare ce subliniază importanța tot mai mare pe care o dă Coreei de Sud. Parteneriatul a fost anunțat prin intermediul rețelelor de socializare și a fost însoțit de o serie de imagini cu starul de 27 de ani, scrie CNN. Jimin, pe numele său real, Park Ji-min este un cântăreț și dansator sud-coreean. El și-a făcut debutul în 2013 ca membru al trupei sud-coreene BTS, sub egida casei de discuri Big Hit Entertainment.

Dior și-a anunțat noul ambasador global

Brandul de lux l-a numit pe Jimin, starul BTS, ambasador global al mărcii, o mișcare care semnalează și mai mult importanța tot mai mare a Coreei de Sud pentru cele mai mari case de modă de lux din lume.

Dior și-a anunțat noul ambasador global al brandului

Sursa Foto: CNN

Dior a precizat că această colaborare consolidează prietenia cu artistul și continuă o legătură cu directorul artistic de îmbrăcăminte pentru bărbați Kim Jones, care anterior a creat ținute de scenă pentru trupa K-pop.

Starul în vârstă de 27 de ani este noul ambasador global al Dior. Anunțul a venit însoțit de o serie de poze care îl înfățișează purtând piese din colecția de vară Dior 2023.

Celebra casă de modă a transmis că Jimin exemplifică spiritul atemporal și singularitatea Dior.

Dior și-a anunțat noul ambasador global al brandului

Sursa Foto: CNN

Cine este Jimin, ambasadorul Dior

Jimin este un sud-coreean care a devenit cunoscut în 2013 ca membru al trupei sud-coreene BTS, sub egida casei de discuri Big Hit Entertainment.

Jimin a lansat trei piese solo cu BTS: “Lie” în 2016, “Serendipity” în 2017 și “Filter” în 2020, toate acestea fiind clasate în clasamentul Gaon Digital Chart din Coreea de Sud.

În 2018, a lansat primul său single, piesa “Promise”, pe care a scris-o și a compus-o în colaborare. Jimin a apărut pe coloana sonoră a dramei Our Blues din 2022 de la TvN, cântând piesa “With You” cu Ha Sung-woon.

BTS, primul grup K-pop care a fost nominalizat la un premiu Grammy, a devenit o senzație globală de la debutul său în 2013. Formația a anunțat anterior un parteneriat cu Louis Vuitton, deținut de LVMH, deși acum se află în pauză, deoarece unii dintre cei șapte membri ai săi desfășoară proiecte solo.

Dior nu este singura casă de modă care încheie colaborări cu cântăreți k-pop sau actori. La fel au procedat Prada, Gucci, Givenchy, Loewe și Alexander McQueen.

Vestea parteneriatului dintre Dior și Jimin vine în contextul în care Dior își extinde prezența în Coreea de Sud. Compania are în prezent aproximativ 30 de magazine în Coreea de Sud, dintre care șapte în cartierul de lux Gangnam din Seul.

Continue Reading

Mai multe din Business

Se citește acum

To Top