Connect with us

newspass.ro

Doja Cat, apariție fabuloasă la Săptămâna Modei din Paris

Doja Cat, apariție fabuloasă la Săptămâna Modei din Paris

Media

Doja Cat, apariție fabuloasă la Săptămâna Modei din Paris

Sursa Foto: Elle

Doja Cat, apariție fabuloasă la Săptămâna Modei din Paris

Amala Ratna Zandile Dlamini, cunoscută sub numele de Doja Cat, a făcut furori la Săptămâna Modei de la Paris. Rapperul, compozitorul și producătorul de discuri american a uimit pe toată lumea cu ținuta sa fără precedent. Doja și-a făcut apariția îmbrăcată, la propriu, în vopsea roșie și 30.000 de cristale de aceeași culoare. Artista a bifat cea mai recentă prezentare Schiaparelli într-un look dramatic din cap până în picioare, împodobit cu vopsea de corp roșie și 30.000 de cristale Swarovski, relatează CNN.

Doja Cat, apariție fabuloasă la Săptămâna Modei

Sosirea cântăreței Doja Cat la Petit Palais din Paris a marcat un început dramatic pentru spectacolul Schiaparelli Couture primăvară-vară 2023. A fost, practic, evenimentul de deschidere al Săptămânii bianuale Haute Couture de la Paris.

Denumită “Inferno Couture”, cea mai recentă colecție a casei de modă a fost inspirată de “Infernul” lui Dante și de cele nouă cercuri ale iadului, potrivit notelor de prezentare ale lui Roseberry. Ei bine, Doja Cat s-a adaptat foarte bine acestei tematici, și a prezentat un look fabulos, dramatic. Vopsită cu roșu din cap până în picioare și purtând 30.000 de cristale Swarovski, Doja Cat a atras toate privirile.

Doja Cat, apariție fabuloasă la Săptămâna Modei din Paris

Sursa Foto: The New York Times

Potrivit sursei citate, ținuta ei a fost concepută la comandă de directorul de creație al casei de modă Daniel Roseberry și a fost adusă la viață de artistul de machiaj Pat McGrath, a cărui echipă a petrecut aproape cinci ore pentru a finaliza look-ul.

Doja Cat a sosit la spectacol împreună cu stilistul Brett Alan Nelson, care a purtat un costum roșu asortat și o jachetă lungă de la Vetements. Ea a ocupat apoi un loc în primul rând, la doar câțiva metri de Kylie Jenner, care, de asemenea, a ținut prima pagină a ziarelor cu o rochie fără bretele din catifea neagră, împodobită cu un cap de leu fals în mărime naturală.

Vopsea roșie și 30.000 de cristale

Apariția cântăreței a fost intens lăudată pe rețelele de socializare. Roseberry, care în 2019 a devenit primul american care a condus o casă de couture franceză, a postat o fotografie cu Doja Cat pe Instagram, în timp ce onora “geniul” make-up artistului.

La rândul său, acesta a postat un video timelapse din spatele scenei care arată procesul de creație. Este vorba despre modul în care echipa sa a reușit să picteze corpul artistei și să-i aplice manual mii de cristale. Tot procesul a durat cinci ore.

Cât despre ținuta diavolească aleasă de Doja Cat, aceasta a fost compusă dintr-o bustieră de mătase, o fustă acoperită cu mărgele de lemn lăcuit și o pereche de cizme roșii asortate.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top