Connect with us

newspass.ro

Donald Trump lansează o carte în care prezintă corespondența sa cu celebritățile

Donald Trump lansează o carte în care prezintă corespondența sa cu celebritățile

Media

Donald Trump lansează o carte în care prezintă corespondența sa cu celebritățile

Donald Trump lansează o carte în care prezintă corespondența sa cu celebritățile

Donald Trump plănuiește să publice o nouă carte, de data aceasta una care să conțină corespondența sa privată cu celebrități și lideri mondiali. Fostul președinte al Americii. Se vorbește despre faptul că volumul va conține scrisorile lui Trump cu Prințesa Diana, Elton John și Michael Jackson. Cartea va fi lansată în plină campanie electorală pentru prezidențialele din 2024. Surse apropiate ale președintelui au dezvăluit, potrivit CNN, că proiectul va reflecta prima carte a lui Trump de după Casa Albă. Cei interesați vor putea vedea o colecție de fotografii din perioada în care acesta a fost în funcție, însoțite de legende scrise de el însuși.

Donald Trump își publică corespondența cu celebritățile

Fostul președinte al Americii pregătește o surpriză pentru fanii și susținătorii săi. Donald Trump lucrează la o carte pe care o va lansa în plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale din 2024. Trump va lansa o carte cu scrisori, mai precis corespondența sa privată cu celebrități și lideri mondiali. Dintre numele despre care se vorbește în presă, amintim Prințesa Diana, Michael Jackson și Elton John. Concret, volumul ca include reproduceri ale scrisorilor pe care Trump le-a scris și le-a primit în ultimele decenii.

Este al doilea mare proiect al lui Trump de când a părăsit Casa Albă și va include o serie de 300 de fotografii care îl înfățișează pe acesta în perioada în care a fost în funcție. Fiecare fotografie va fi însoțităă de o legendă scrisă chiar de către Trump, potrivit CNN.

Cititorii vor avea, astfel, o perspectivă mai intimă asupra vieții sale private, dar și a cercurilor sociale în care s-a aflat în anii din urmă. Vorbim despre relația cu personalități marcante precum Elton John sau Prințesa Diana.

Într-un interviu din 1997, Trump a lăsat să se înțeleagă că a primit o scrisoare – foarte drăguță – de la Prințesa Diana de Wales care îi mulțumea pentru o favoare nedezvăluită.

“M-a scris o scrisoare cu vreo două luni înainte de a muri, în care îmi mulțumea pentru că i-am făcut o favoare. Este o scrisoare foarte drăguță”, mărturisea Trump la acea vreme.

În presa din America se vorbește despre posibilitatea ca această carte să includă una din scrisorile pe care fostul președinte le-a schimbat cu Kim Jong Un în timpul urmăririi denuclearizării Coreei de Nord. La un moment dat, Trump s-a lăudat cu scrisorile dintre el și Kim, spunând chiar că el și dictatorul “s-au îndrăgostit prin corespondență”.

Trump în vizorul unei anchete privind manipularea necorespunzătoare a documentelor clasificate

Facem precizarea că fostul președinte al Americii este vizat de o anchetă a Departamentului de Justiție, pentru posibila sa manipulare necorespunzătoare a documentelor clasificate și a dosarelor prezidențiale.

Cartea lui Trump, a doua de la plecarea din funcție, va fi publicată de către Winning Team Publishing, editura lansată de fiul său cel mare.

Aceeași editură a publicat și Our Journey Together – colecția de fotografii cu copertă tare de 75 de dolari, pe care Trump a lansat-o în luna decembrie a anului trecut.

Potrivit CNN, această carte a avut încasări de 20 de milioane de dolari în mai puțin de două luni de la punerea în vânzare.

Consilierii fostului președinte au anunțat că se așteaptă ca această nouă carte să fie la fel de profitabilă. Ea va fi lansată chiar în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top