Connect with us

newspass.ro

Donald Trump și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la Casa Albă

Donald Trump și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la Casa Albă

World

Donald Trump și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la Casa Albă

Sursa Foto: NPR

Donald Trump și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la Casa Albă

Donald Trump a făcut anunțul la care unii se așteptau: și-a anunțat candidatura pentru Casa Albă. Săptămâna trecută, acesta declara că are ceva de spus, dar mai așteaptă puțin. Iată că vestea a fost dată și toată lumea a aflat despre intențiile fostului președinte. Trump își dorește un nou mandat la Casa Albă, potrivit CNN. Imediat cum a aflat, Joe Biden, actualul președinte al SUA, a scris pe Twitter că Trump a dezamăgit America.

Donald Trump mai vrea un mandat la Casa Albă

Donald Trump și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale din 2024. Fostul președinte al Americii a transmis Comisiei Electorale documentele prin care intră, oficial, în cursa electorală. Imediat după Trump a susținut un discurs în care a enunțat că America s-a întors și a făcut un bilanț cosmetizat al mandatului său.

Donald Trump a declarat că în cei patru ani cât a fost la Casa Albă, America a trăit în pace, a fost prosperă și respectată pe scena internațională. El a anunțat că nu-și face campanie, ci și-a făcut o misiune din a salva țara.

“Vom zdrobi forțele tiraniei și vom dezlănțui gloria libertății pentru noi, pentru copiii noștri și pentru generațiile care vor veni. Epoca de aur a Americii ne așteaptă. Și împreună vom face America puternică din nou! Vom face America bogată din nou! Vom face America tare din nou! Vom face America mândră din nou! Vom face America sigură din nou! Vom face America glorioasă din nou! Și vom face America măreață din nou! Vă mulțumesc foarte mult! Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, a declarat Donald Trump, potrivit sursei citate.

Miliardarul își dorește încă un mandat la Casa Albă. Mulți se așteptau la această decizie din partea sa, însă totuși ceva a umbrit anunțul oficial. Este vorba despre rezultatele slabe înregistrate de politicienii republicani pe care Trump i-a susținut în alegerile preliminare de săptămâna trecută.

Acesta a recunoscut eșecul înregistrat de partidul său și a prezis că până în 2024 votul americanilor va fi mult diferit.

În prezent Donald Trump este anchetat pentru activitatea sa de dinainte și de după atacul din 6 ianuarie 2021 la Capitoliul SUA. Totodată este cercetat pentru că ar fi păstrat documente clasificate la locuința sa din Mar-a-Lago, după ce a părăsit funcția de șef de stat.

Reacția lui Biden după ce Trump și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale

Joe Biden, actualul președinte american a reacționat imediat cum a aflat că Donald Trump și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale din 2024. Actualul președinte a scris pe Twitter că Donald Trump a dezamăgit America și a postat un videoclip care atacă bilanțul lui Trump în funcție. Au fost atinse toate aspectele: locurile de muncă, economia, asistența medicală, “alinierea extremiştilor”, “atacarea drepturilor femeilor” şi “incitarea unei mulţimi violente”.

Continue Reading

Mai multe din World

Se citește acum

To Top