Connect with us

newspass.ro

El este bărbatul care și-a făcut casă dintr-un avion Boeing abandonat

El este bărbatul care și-a făcut casă dintr-un avion Boeing abandonat

World

El este bărbatul care și-a făcut casă dintr-un avion Boeing abandonat

Sursa Foto: Bored Panda

El este bărbatul care și-a făcut casă dintr-un avion Boeing abandonat

Un bărbat în vârstă de 73 de ani locuiește într-o aeronavă Boeing abandonată, pe care a cumpărat-o cu 82.000 de lire sterline. Bruce Campbell este un mare fan al avioanelor și a decis să-și îndeplinească cel mai mare vis. Și-a dorit mult să facă dintr-un avion propria sa casă și iată că a reușit. Se trezește în fiecare dimineață într-un Boeing pe care l-a amenajat după bunul său plac, scrie The Sun. Bruce a cumpărat avionul în 1999 pentru suma de 82.000 de lire sterline. A declarat că a aflat de mic copil că există cimitirele de avioane și a fost fascinat la gândul că acestea sunt abandonate.

Bărbatul care și-a făcut casă dintr-un avion Boeing abandonat

Bruce Campbell și-a îndeplinit cel mai mare vis. Toată viața a fost fascinat de avioane și iată că a ajuns să locuiască într-unul. Povestește că, mic copil fiind, a văzut la știri imagini din arhiva unui cimitir de avioane. A fost uimit să afle că există undeva un loc plin cu aeronave pe care nimeni nu le mai folosește. Nu știa atunci că peste ani va cumpăra un astfel de avion și se va muta în el.

Sursa Foto: Bored Panda

“Când eram copil, eu și familia mea ne uitam la știri și au arătat imagini de arhiva ale unuia dintre cimitirele de avioane. Nu aveam nicio idee că acestea există. A fost uimitor pentru mine”, a declarat Bruce Campbell pentru CNBC.

Bărbatul își amintește că deși era doar un copil s-a întrebat de ce nu poate avea și el un avion. Anii au trecut, iar în 1999, Bruce a găsit un Boeing 727 abandonat în Grecia. Bărbatul, de meserie inginer electrician, a simțit că acesta este momentul.

Sursa Foto: Insider

Avionul aparținuse magnatului transporturilor maritime Aristotle Onassis, care a fost căsătorit cu fosta Primă Doamnă Jackie Kennedy.

Aeronava fusese folosită pentru ultima dată în 1975 pentru a-i transporta rămășițele pământești după moartea sa, iar de atunci a fost abandonată.

Sursa Foto: Colossal

Avionul a fost adus din Grecia în Oregon, contra sumei de 120.000 de dolari

Pentru a-și putea îndeplini visul, Bruce a plătit 100.000 de dolari pentru a cumpăra avionul și încă 120.000 de dolari pentru a-l transporta din Grecia în Oregon. De-a lungul anilor, aeronava a fost deposedată de multe dintre piesele esențiale, inclusiv motorul, astfel că era imposibil să zboare.

Bruce nu și-a pierdut încrederea și a reușit, prin alte mijloace, să o aducă în statul Oregon, unde locuiește. Ulterior a mai cheltuit încă 15.000 de dolari pentru a renova spațiul în care avea să trăiască.

Sursa Foto: Time

Este vorba despre un spațiu de 1.066 metri pătrați ce a fost renovat și amenajat în doi ani de zile.

Bruce își petrece doar jumătate de an în avion, pentru că restul timpului se află în Japonia unde locuiește partenera sa de viață. El plătește doar 220 de dolari pe lună pentru impozitul pe teren și cel mult 250 de dolari pentru electricitate.

Continue Reading

Mai multe din World

Se citește acum

To Top