Connect with us

newspass.ro

Ellen DeGeneres despre evacuarea din Montecito: “Mama Natură nu este fericită cu noi”

Ellen DeGeneres despre evacuarea din Montecito: "Mama Natură nu este fericită cu noi"

Media

Ellen DeGeneres despre evacuarea din Montecito: “Mama Natură nu este fericită cu noi”

Sursa Foto: CNBC

Ellen DeGeneres despre evacuarea din Montecito: “Mama Natură nu este fericită cu noi”

Faimoasa prezentatoare tv, Ellen DeGeneres a făcut declarații cu privire la evacuarea din Montecito din cauza inundațiilor. Vedeta de televiziune este de părere că Mama Natură s-a supărat pe oameni și acum se văd efectele acțiunilor noastre. Orașul unde locuiesc celebrități precum Oprah Winfrey, Rob Lowe și Ducele și Ducesa de Sussex se află sub alertă de evacuare. Măsura a fost impusă de autorități ca urmare a unui incident șocant. Un băiețel de doar cinci ani a fost luat de ape, iar trupul său nu a fost găsit nici până acum, scrie Hollywood Reporter.

Ellen DeGeneres despre inundațiile din Montecito

Vedeta de televiziune locuiește în Montecito, zonă situată între Munții Santa Ynez și Oceanul Pacific. Ellen a postat pe contul ei de Instagram un videoclip care arată gravitatea situației.

Ellen DeGeneres despre evacuarea din Montecito: Mama Natură nu este fericită cu noi

Sursa Foto: CNN

Apa dintr-un pârâu din apropierea locuinței sale a crescut semnificativ, urmând să iasă din matcă.

“Au trecut cinci ani de la alunecările de teren și incendiul care au ucis atât de mulți oameni. Unii și-au pierdut viețile, alții casele. Este o nebunie că acum, după fix 5 ani avem parte de ploi fără precedent. Acest pârâu de lângă casa noastră nu curge niciodată, iar acum a ajuns la aproximativ 3 metri înălțime”, a scris Ellen pe Instagram.

Actrița și moderatoarea americană spune că trebuie să fim atenți cu Mama Natură pentru că aceasta nu este mulțumită de noi. Ea a transmis că are locuința pe un teren mai înalt, de aceea este la adăpost.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ellen DeGeneres (@ellendegeneres)

Ellen Degeneres se află printre marile vedete care locuiesc în celebrul oraș Montecito. Tot acolo își trăiesc viața celebra Oprah Winfrey, Ariana Grande, dar și ducii de Sussex.

În urmă cu cinci ani, pe 9 ianuarie 2018, Montecito a fost devastat de alunecări de teren provocate de inundații fulgerătoare. Ploile puternice au început în mijlocul nopții și s-au transformat în furtună pe parcursul zilei. S-au înregistrat pierderi de vieți omenești, case distruse, conducte de gaz sparte și linii electrice căzute.

La vremea respectivă, alunecările de teren au fost agravate de incendiul Thomas de pe 4 decembrie 2017 din Munții Santa Ynez. Carbonizați, aceștia au fost vulnerabili la distrugere, deoarece pământul nu era pregătit să absoarbă bine apa.

Ordin de evacuare pentru întreg orașul Montecito

Autoritățile din Montecito au emis un ordin de evacuare pentru întreaga populație din oraș. Este vorba despre cei aproximativ 8.200 de locuitori din zona dintre Munții Santa Ynez și Oceanul Pacific. Oamenii și-au părăsit casele din cauza ploilor abundente care amenințau cu alunecări de teren. Situația le-a adus oamenilor aminte de dezastrul din 2018 când inundațiile au ucis vieți omenești.

Acum, în afară de Montecito au fost dispuse evacuări pentru locuitorii din Carpinteria, Summerland și orașul Santa Barbara.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top